Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Polat: Eleştirileri kabul etmiyorum

Ege Seramik’in Kıbrıs’taki ilk showroom açılışına katılan Galatasaray Kulüp Başkanı Özhan Canaydın ve 2. Başkan Adnan Polat ilgi odağı oldular. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran 2. Başkan Polat, Okan Buruk’a yönelik eleştirileri kabul etmediğini söyledi.

Girne’deki Ege Seramik yetkili satıcısı Lena Trading Ltd.Şti’ne ait showroomun açılışına KKTC turizm ve ekonomi Bakanı Derviş Kemal Deniz, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Galatasaray ikinci Başkanı Adnan Polat katıldı.

Açılışın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Adnan Polat KKTC’ye yapılan yatırımlardan Galatasaray’la ilgili gelişmeler ve Okan’la ilgili birbirinden ilginç cevaplar verdi. Polat Okan’a yönelik eleştirileri yanıtlarken, “Okan Galatasaray’a 10 yaşında geldi. Onu 16 yaşında ben profesyonel yaptım, 32 yaşında bir arkadaşımız, beş sene Galatasaray dışında futbol oynadı. 17 yıl Galatasaray’da top oynadı. Her zaman efendi, saygılı, zeki, ahlaklı bir sporcu oldu. Yani herkes değişiklikler arayabilir zaman zaman o yaştaki çocuklar farklı düşüncelere girebilir ama Galatasaray’a her zaman saygılı olmuştur. Şimdi ben Okan’la ilgili eleştirileri kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı.

2. Başkan Polat, önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Başkan Özhan Canaydın’ın gereken açıklamayı yaptığını ve “Okan’la ilgili ilk günden beri kararın verilmesinde ve muavakatında ben de vardım” dedi. Kendisinden camia olarak bir özür bekledik. Okan da bizden özür diledi, ayrıca bizden herhangi bir para konuşmadan boş mukaveleye imza attı. Bizler de Galatasaray’lı büyükleri olarak böyle iyi niyetli böyle centilmence Galatasaray’lılık ruhu içindeki bir sporcumuzu affetmek bizim de bir yerde vazifemiz diye düşündük” diye konuştu.

14.07.2006


 

Kırkpınar’ın rövanşı Samandıra’da yapılıyor

Samandıra Belediyesi’nce tertip edilen Geleneksel A.Gazi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 15 Temmuz 2006 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Güreşlere Kırkpınar’da da boy gösteren Şaban Yılmaz, Recep Kara, Vedat Ergin, İrfan Şen gibi isimlerin de katılacağını belirten Samandıra Belediye Başkanı Yusuf Büyük, “ Kırkpınar’ın rövanşı niteliğinde olacak Samandıra güreşlerinde halkımız güreşe doyacak. Tüm hazırlıklar tamamlandı. Güreş severleri Samandıra Kırkpınar’ına davet ediyorum. Kırkpınar’a gidemeyenler için işte fırsat” dedi. Büyük, misafirlerine etli pilav ve yayık ayranı ikram edeceğini sözlerine ekledi.

Fethi SATICI

14.07.2006


 

Appiah’tan Zidane’a destek

Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah sağlık kontrolünden geçti. Appiah, Dünya Kupası’nın çok zevkli ve renkli geçtiğini belirterek, “Çok heyecanlı maçlar oynandı. Gana adına güzel şeyler yaptığımıza inayorum” dedi.

Appiah, bir basın mensubunun İtalya - Fransa final maçında Materazzi’ye kafa atan Zidane’nın yaptığı hareketi sorması üzerine ise, “Zinedine Zidane çok iyi bir profesyonel ve çok iyi bir oyuncu. Sakin bir kişiliği var. Durup dururken o kafayı atmış olamaz. Materazzi’nin küfür ettiği, annesine ve kız kardeşlerine küfrettiği söyleniyor ve onun için kafa attığını söyledi. Ben olsam ben de aynı şeyi yapardım” diye cevap verdi.

14.07.2006


 

Beşiktaş gençleşti

Beşiktaş, 2006-2007 futbol sezonunda geçen sezona oranla çok daha genç bir takımla mücadele edecek.

Teknik direktör Jean Tigana’nın isteğiyle yeni sezon için gençleştirme operasyonuna giden siyah-beyazlılar, yaş ortalaması 30.5 olan 12 futbolcusuyla yollarını ayırırken, yaş ortalaması 23.85 olan 7 futbolcu transfer etti. Geçen sezon 28 yaş ortalamasına sahip futbolcularla mücadele eden Beşiktaş, yeni sezonda ise 25.14 yaş ortalamasına sahip futbolcularla yoluna devam edecek.

14.07.2006


 

Golcüler şov yaptı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular pas ve kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı.

Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular yarı sahada çift kale maç oynadı. Antrenman maçında Nobre, Delgado, İbrahim Akın ve Gökhan Güleç attıkları gollerle göz doldurdu. Yeşil takımın, mavi takımı 6-2 yendiği karşılaşmada yeşil takımın gollerini Delgado (2), Nobre (2) ve Gökhan Güleç (2) atarken, mavi takımın 2 golü de İbrahim Akın’dan geldi. Yeşil takımda yer alan genç oyuncu Rıza ise yaptığı gollük ortalarla beğeni topladı.

14.07.2006


 

F. Bahçe potada iddialı

Türkiye Basketbol Ligi’nin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’nin antrenörü Aydın Örs, kaliteli oyuncularla iyi bir takım yaratmaya çalışacaklarını söyledi.

Aydın Örs, İbrahim Kutluay, Mirsad Türkcan ve Ömer Onan’ın da aralarında bulunduğu kaliteli oyunculardan iyi bir takım yaratmaya çalışacaklarını söyledi. Kağıt üstünde bireysel olarak oyuncuların kariyeri ve kalitesinin önemli olduğunu dile getiren antrenör Örs, ‘’Ama takım olmak çok daha önemli. Takım olunmadığı takdirde ne kadar kaliteli ve kariyerli oyunculara sahip olursanız olun bir yere varamazsınız. Onun için bu tür kariyerli ve kaliteli oyunculardan iyi bir takım oluşturmaya çalışacağız’’ diye konuştu.

14.07.2006


 

Tomas Jun gitti, Wagner’e yol açıldı

Trabzonspor’un gözden çıkardığı Tomas Jun, eski kulübü Sparta Prag ile görüşmek için bordo-mavili takımın Almanya’da yaptığı kamptan ayrıldı.

Kulüp profesyonel futbol işleri sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, “Jun, Sparta Prag ile son bir görüşme yapacak. Bu görüşmede anlaşılması halinde de Tomas Jun, Sparta Prag’a kiralanacak’’ dedi.

Trabzonspor, Tomas Jun’un Sparta Prag’a kiralanmasının ardından prensipte anlaştığı Brezilya’nın Internacional takımı oyuncusu Jorge Wagner’in de transferini resmiyet kazandırabilecek.

14.07.2006


 

Abdullah Ercan’dan sessiz veda

Beyoğlu Yeni Çarşı’da başlayan futbol hayatını daha sonra Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve İstanbulspor takımlarında sürdüren Abdullah Ercan, sessiz sedasız yeşil sahalara veda etti.

Başarısı ve istikrarıyla uzun yıllar adını Türk futbolunun zirvesinde tutmayı başaran Abdullah Ercan, bundan böyle futbola teknik adam olarak hizmet etme kararı aldığını açıklayarak teklif beklediğini söyledi.

14.07.2006


 

İspanya-Slovakya maçı Demirlek'in

FIFA kokartlı hakem Bülent Demirlek, Eylül ayında düzenlenecek UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elemelerinde görev alacak.

Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Bülent Demirlek’in, İspanya ile Slovakya arasında 5 Eylülde oynanacak karşılaşmayı yöneteceği bildirildi.

14.07.2006


 

Kayseri maçına İtalyan hakem

UEFA Intertoto Kupası’nda Yunanistan’ın Larissa takımı ile 15 Temmuz Cumartesi günü karşılaşacak Kayserispor’un deplasmandaki ilk maçını yönetecek hakemler açıklandı.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Panthessaliko Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Tiziano Pieri yönetecek.

14.07.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004