Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Temmuz 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat: Eleştirileri kabul etmiyorum

Ege Seramik’in Kıbrıs’taki ilk showroom açılışına katılan Galatasaray Kulüp Başkanı Özhan Canaydın ve 2. Başkan Adnan Polat ilgi odağı oldular. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran 2. Başkan Polat, Okan Buruk’a yönelik eleştirileri kabul etmediğini söyledi.


Kırkpınar’ın rövanşı Samandıra’da yapılıyor

Samandıra Belediyesi’nce tertip edilen Geleneksel A.Gazi Yağlı Pehlivan Güreşlerinin 15 Temmuz 2006 tarihinde yapılacağı bildirildi.

Appiah’tan Zidane’a destek

Fenerbahçe’nin Ganalı yıldızı Stephen Appiah sağlık kontrolünden geçti. Appiah, Dünya Kupası’nın çok zevkli ve renkli geçtiğini belirterek, “Çok heyec


  Golcüler şov yaptı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular pas ve kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması yaptı.


  F. Bahçe potada iddialı

Türkiye Basketbol Ligi’nin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe’nin antrenörü Aydın Örs, kaliteli oyuncularla iyi bir takım yaratmaya çalışacaklarını söyledi.


  Tomas Jun gitti, Wagner’e yol açıldı

Trabzonspor’un gözden çıkardığı Tomas Jun, eski kulübü Sparta Prag ile görüşmek için bordo-mavili takımın Almanya’da yaptığı kamptan ayrıldı.


  Abdullah Ercan’dan sessiz veda

Beyoğlu Yeni Çarşı’da başlayan futbol hayatını daha sonra Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve İstanbulspor takımlarında sürdüren Abdullah Ercan, sessiz sedasız yeşil sahalara veda etti.


  İspanya-Slovakya maçı Demirlek'in

FIFA kokartlı hakem Bülent Demirlek, Eylül ayında düzenlenecek UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası elemelerinde görev alacak.


  Kayseri maçına İtalyan hakem

UEFA Intertoto Kupası’nda Yunanistan’ın Larissa takımı ile 15 Temmuz Cumartesi günü karşılaşacak Kayserispor’un deplasmandaki ilk maçını yönetecek hakemler açıklandı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004