Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F. Bahçe sezonu evinde açıyor

Bu sezon kuruluşunun 100. yılını kutlayan F. Bahçe, ligin ilk maçında K. Erciyesspor’u konuk ediyor. Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 21:30’da başlayacak maçı hakem Bülent Demirlek yönetecek. Sarı-lacivertliler, 48 sezonluk lig tarihindeki açılış maçlarında toplam 32 galibiyet, 6 yenilgi, 10 beraberlik aldı. Sezonun ilk hafta maçlarında 2001-2002 sezonunda Samsunspor’u 3-0 yenen Fenerbahçe, 4 yıldır sezona galibiyetle başlayamıyor.


Trabzon ilk maçında Kayseri’ye konuk oluyor

3Ligin ilk haftası Kayseri’de zorlu bir mücadeleye shne oluyor. Geçtiğimiz yılın flaş ekibi ve bu yıl İntertoto Kupasının ardından UEFA Kupasına katıl

Cimbom ön libero alacak

Radyospor’un programına katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın Canaydın, bir transfer daha yapmak için görüşmeleri sürdürdüklerini ifade ed


  100. yılda çift taraflı forma

Sarı-lacivertli takımın 100. yıl formaları törenle tanıtıldı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen tanıtım gecesine, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Divan Kurulu Üyeleri, Sarı-lacivertli kulübün amatör branşlarının yöneticileri, sporcuları ile kulüp sponsorları ve çok sayıda davetli katıldı.


  Hedef geleceğin Beşiktaş’ı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, amaçlarını, teknik direktör Jean Tigana yönetimindeki takımlarını istikrar abidesi haline getirmek, uzun süreli başarının sahibi olmalarını sağlamak şeklinde belirlediklerini söyledi.


  Matias Emilio Delgado: Tigana istedi geldim

Beşiktaş’ın yeni transferi Matias Emilio Delgado, İstanbul’da kendisini Arjantin’de futbol oynayıp, Avrupa’da yaşıyor gibi hissettiğini söyledi.


  Owen, Gravesen için arabulucu

Newcastle’da forma giyen Michael Owen’ın, eski takımı Real Madrid’de oynayan Thomas Gravesen’in İngiliz takımına transferini sağlamak için arabuluculuk yaptığı öğrenildi.


  Valencia’dan C. Ronaldo’ya 12 milyon sterlin

İspanya’nın Valencia futbol kulübü, Manchester United’da sorunlu günler geçiren Christiano Ronaldo’yu renklerine katmak için 12 milyon sterlini gözden çıkardığı öğrenildi.


  Serhat Akın antrenmanlara başladı

Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından RSC Anderlecht’te forma giyen Serhat Akın, takımıyla birlikte antrenmanlara başladı.


  Boksun yıldızları İstanbul’da

Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonası, bugün İstanbul’da başlayacak. Bağcılar Spor Kompleksi’nde 8 gün sürecek şampiyonada Türkiye ile birlikte 42 ülkeden 262 sporcu mücadele edecek.


  Efes, ABD’ye gidecek

Türkiye Basketbol Ligi’nin en çok şampiyon olan takımı Efes Pilsen, ABD Profesyonel Basketbol Ligi’nin (NBA) dâvetlisi olarak Ekim ayında ABD’ye gidecek.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004