Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon ilk maçında Kayseri’ye konuk oluyor

3Ligin ilk haftası Kayseri’de zorlu bir mücadeleye shne oluyor. Geçtiğimiz yılın flaş ekibi ve bu yıl İntertoto Kupasının ardından UEFA Kupasına katılmaya hak kazanan Ertuğrul Sağlam’ın talebeleri, Lazaroni yönetimindeki Trabzonspor’u konuk ediyor. Cem Papila’nın düdük çalacağı 90 dakika saat 19:00’da başlayacak.

Lazaroni iyi bir başlangıç istiyor

Turkcell Süper Ligi’nin ilk haftasında bugün deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un teknik direktörü Sebastiao Lazaroni, kendileri için iyi bir başlangıç olacağını ümit ettiğini söyledi.

Lazaroni, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında bordo-mavili takımın iyi bir başlangıç yapması için hazır olduğunu belirterek, ‘’Yarın (bugün) akıllı savaşçıları sahada göreceğiz. Başlangıçtan beri söylediğim gibi zekamızı, yeteneğimizi kullanarak formamızı sonuna kadar terletmemiz gerektiğini oyuncularımız anladılar. Kayseri’nin iyi bir takım olduğunu biliyorum. Çok önemli oyuncuları var, ama bizim de önemli oyuncularımız var. Zor bir mücadele olacak, ama bizim için yarın iyi bir başlangıç olacağımı ümit ediyorum’’ dedi.

Marcelinho sahada

Lazaroni, Marcelinho’nun teknik kapasitesi yüksek olan bir oyuncu olduğunu dile getirerek, ‘’UEFA Kupası maçında oynamayacak, ama Kayserispor maçında onu görme imkanımız olacak. O yüzden takıma adaptasyonunu hızlandırmak istiyorum’’ dedi. Marcelinho’nun ileriye dönük bir orta saha oyuncusu olduğunu ifade eden Lazaroni, ‘’Aynı zamanda çok gol atabilen bir oyuncu ve ben onun burada kendisini iyi hissetmesini istiyorum. Çok istekli olduğunu görüyorum. Onun kariyerinde yeni bir başlangıç olacak. Marcelinho’ya çok güveniyorum ve ondan çok şey bekliyorum’’ diye konuştu.

Tekke sürpriz oldu

Bütün camianın Fatih Tekke’ye borçlu olması gerektiğini kaydeden Lazaroni, ‘’Onun gidişi sürpriz oldu. Takımdan ayrılmasına çok üzüldüm, ama şu an oynayacak olanlara çok güç vermek zorundayım. Onlar da Trabzonspor’un formasını giyecek ve Trabzonspor için sahaya çıkacak olan oyuncular. Onlara destek olacağım’’ dedi.

05.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  F. Bahçe sezonu evinde açıyor

  Trabzon ilk maçında Kayseri’ye konuk oluyor

  Cimbom ön libero alacak

  Boleslav biletleri 7 Ağustos’ta satışta

  100. yılda çift taraflı forma

  Hedef geleceğin Beşiktaş’ı

  Matias Emilio Delgado: Tigana istedi geldim

  Owen, Gravesen için arabulucu

  Valencia’dan C. Ronaldo’ya 12 milyon sterlin

  Serhat Akın antrenmanlara başladı

  Boksun yıldızları İstanbul’da

  Efes, ABD’ye gidecek

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004