Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail kana doymuyor

Lübnanlı yetkililer, 25. gününe giren İsrail bombardımanlarında ölenlerin sayısının 968’e yükseldiğini ve 3 bin 293 kişinin yaralandığını belirttiler. Lübnan hükümetine bağlı Kurtarma Komisyonu, ölenlerin yüzde 30’u 12 yaşından küçük çocuk olmak üzere 880’inin sivil olduğunu, ayrıca 28 asker ve jandarmanın 12 Temmuzda başlayan İsrail saldırılarında hayatını kaybettiğini açıkladı.


Dünya yarın uyumayacak

Uluslar arası Af Örgütü Amnesty International, Ortadoğu’daki krize acil bir ateşkesle son verilmesi ve savaş mağdurlarına destek verilmesi amacıyla, P

Talabani: PKK’nın Irak’taki bürolarını kapatıyoruz

Türkiye’nin Bağdat Büyükelçisi Ünal Çeviköz ile görüşen Irak Devlet Başkanı Celal Talabani, PKK konusunda yapılması planlanan üçlü toplantılara Kuzey


  Chavez sözünü esirgemedi: ABD, Drakula gibi

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, ABD’yi Drakula’ya benzetti. Chavez, merkezi Katar’da bulunan El Cezire televizyonunda yayınlanan söyleşisinde, ABD’yi İsrail’i desteklediğinden ötürü eleştirerek, Washington yönetimine, ‘’Daima kan ve petrol peşinde koşan Drakula’’ dedi.


  Bush, desteksiz kaldı

ABD Başkanı George W. Bush’un Ortadoğu politikaları Amerikalıların çoğunluğu tarafından kabul görmüyor. CNN televizyonu için yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre, Amerikan halkının çoğunluğu ABD Başkanı George W. Bush’un Ortadoğu politikalarını doğru bulmuyor.


  Refah’ta bir aile katledildi

İsrail’in, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda 5 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin arasında aynı aileden 3 kişi bulunuyor.


  Malezya’dan İsrail’in diyalog isteğine red

Malezya, uluslar arası yasaları hiçe sayan İsrail ile diyalog kurmalarının söz konusu olamayacağını bildirdi. Malezya Dışişleri Bakanı Syed Hamid Albar, Ortadoğu krizi ile ilgili olarak İsrail ile diyalog kurmalarının söz konusu olmadığını söyledi.


  Bir İsrail askeri öldü

Lübnan’da 1 İsrail askerinin öldüğü, 9’unun yaralandığı belirtildi.


  İngiltere’de savaş karşıtları parti kuracak

İngiltere’de Irak’ta ölen askerlerin aileleri, siyasî bir parti kurarak savaşa onay veren İngiliz bakanların karşısına seçimlerde çıkmayı planlıyor.


  Prodi: İran’la görüşülmeli

İtalya Başbakanı Romano Prodi, Orta Doğu’daki krizin, İran ile doğrudan görüşmeler olmadan çözülemeyeceğini söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004