Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

AKP’li Uzunkaya: BOP’a ilgi duyanları kınıyorum

Ortadoğu’da yeni bir devlet kurulmasının zamanı geldiğini söyleyenlerin düşüncesini çok iyi bildiğini söyleyen AKP Samsun Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Musa Uzunkaya “Büyük Ortadoğu Projesi’ne ilgi duyanları kınıyorum” dedi.


ALTYAPI ÇÖKTÜ

Aralarında çocuk, kadın ve yaşlıların da bulunduğu bine yakın sivili öldüren, bir milyona yakın insanı mülteci durumuna sokan İsrail’in attığı bombala

İsrail hacklendi

Filistin ve Lübnan’a yapılan saldırılara tepki gösteren beyaz şapkalı hackerlar, sanal dünyada savaş açtıkları İsrail’in binlerce sitesini çökertti. A


  İmam hatiplilerin katsayı isyanı

İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) Genel Başkanı Yusuf Ziyaeddin Sula, imam hatip lisesi mezunu başarılı öğrencilerin katsayı uygulaması nedeniyle istedikleri üniversitelere giremediklerini söyledi.


  Şemdinli’de artık mızrak çuvala sığmıyor

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, Mazlum-Der ve İHD genel başkanları ile sanatçı ve akademisyenlerin de aralarında bulunduğu bir grup, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine geldi.


  Memur-Sen’den büromuza ziyaret

Memur sendikaları, 1.5 milyonu aşkın memurun merakla beklediği toplu görüşmeler için 15 Ağustosta hükümetle masaya oturacak.


  Tüzmen: Lübnan, petrol ürünü istedi

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, ‘’Lübnan acilen karayolu ile Türkiye’den petrol ürünleri istiyor’’ dedi.


  Turistlere AB broşürü

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) kente gelen turistlere 1 milyon adet broşür dağıtacak.


  Hacı Hüsrev’de 500 polisle şafak baskını

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nce Beyoğlu Hacı Hüsrev Mahallesi’ne narkotik ve asayiş ağırlıklı operasyon düzenlendi.


  KESK’ten hükümete: Görüşmelere hazırlıklı gel

KESK Genel Başkanı İsmail Hakkı Tombul, 15 Ağustos tarihinde başlayacak toplu görüşmelere hükümet tarafının somut önerilerle gelmesini istedi.


  Gaziantep-İzmir uçak seferleri 16 Ağustos’ta

Gaziantep-İzmir uçak seferleri 16 Ağustos’tan itibaren başlayacak. İlk sefer 16 Ağustos Çarşamba günü İzmir’den saat 07.00’de yapılacak.


  Vekillerde ‘tele-kulak’ alarmı

Telefon dinleme olaylarının son zamanlarda yeniden ortaya atılması, milletvekillerini harekete geçirdi.


  “Türkiye’de ciddî bir hekim açığı var”

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Türkiye’de ciddi bir hekim açığı olduğunu belirterek, ‘’Türkiye’de hekim sayısını artırmak şart. Artırmazsak bunun acısını çocuklarımız çekecek’’ dedi.


  Oğul Özal, parti kuruyor

Eski Başbakanlar’dan Mesut Yılmaz’ın Anavatan Partisi çatısı altında yeniden siyasete döneceğini açıklamasının ardından, ANAP’ın kurucu Genel Başkanı ve 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal da yeni oluşum için resmen start verdi.


  TİKKO üyesi kadın yakalandı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde saklanan ve terör örgütü TKP/ML TİKKO üyesi olduğu bildirilen bir kadının yakalandığı açıklandı.


  Bakan Çelik, kirvelik yaptı

Millî Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Van Belediyesince düzenlenen sünnet şöleninde kirvelik yaptı.


  Ekonomik atılım ihracatla sağlanacak

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) üzerinden ihracat yapan 75 firma, Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı.


  Petkim’de 8 kişi zehirlendi

İzmir’in Aliağa ilçesinde bulunan PETKİM Petro Kimya Holding AŞ’de, gemiye ürün yüklenmesi sırasında 8 kişi zehirlendi.


  CHP’de İsrail dostu sıkıntısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, ‘’Şiddet kimden gelirse gelsin, hedefi kim olursa olsun, şiddete karşıyız’’ dedi.


  Yargıtay 4. Hukuk Dairesi: Eleştiriyi aynen yayınlamak haber verme hakkı

Yargıtay 4. Hukuk Dairesi, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’e yönelik eleştirilerini aynen yayınlayan gazetenin, Çelik’e tazminat ödemesine hükmeden yerel mahkeme kararını bozdu.


  Sıcak havalarda susuz kalmayın

Gaziantep Üniversitesi (GAZÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Özgür, aşırı sıcaklarda vücudun susuz kalmasının önüne geçmek için bol sıvı alınması gerektiğini söyledi.


  Herkes üzerine düşeni yapsın

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, İsrail’in Filistin halkına yönelik katliamı devam ederken şimdi de Lübnan’ı hedef alarak işgal etmesini protesto etti.


  Benzin fiyatları protesto ediliyor

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) tarafından akaryakıt fiyatlarını protesto etmek için başlatılan “Zamlara seyirci kalma, 10 Eylül’de akaryakıt alma” kampanyasına şoförlerden yanıt geldi.


  Eski hükümlü, yeni doğalgaz tesisatçısı

Tokat’ta, Cumhuriyet Savcılığı bünyesinde kurulan Koruma Kurulu Başkanlığı tarafından, tahliye olan eski hükümlüleri topluma yeniden kazandırmak ve yararlı birey haline getirmek üzere “Doğalgaz Tesisatçılığı” kursu açıldı.


  AŞTİ’ye ikinci uyarı

Ulaştırma Bakanlığı, özel otomobillerin 25 dakikayı geçmeyen beklemelerinden para alınması uygulamasına son verilmesi ve otopark tarifesinin bakanlığa bildirilmesi için Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali İşletmesi’ni (AŞTİ) ikinci kez uyararak 10 gün süre verdi.


  Sultanbeyli’de kaza

Sultanbeyli’de, çarpma sonucu alev alan kamyondaki iki kişi yanarak öldü, bir kişi de yaralandı.


  Koyunları yıkanıyor, onlar yüzüyor

Aşırı sıcaklardan bunalan Yazıcıoğlu ailesi, serinlemek için koyunlarını yıkadıkları sulama kanalında yüzüyor.


  MAYES Yürütme kurulları toplandı

Yeni Asya Yürütme Kurulları Toplantısı Bursa’da başladı. Uludağ-Ağaoğlu Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Mali-Yayın-Eğitim-Sosyal (MAYES) Bölge Temsilcileri katıldı. Toplantının açılışını, Yeni Asya Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular yaptı.


  Bebekler bile kitap okuyabilir’

Çocuğunuza kitap okumaya başlamak için beklemeniz gereken herhangi bir yaş yok. Uzmanlara göre, bebekler bile kitaptaki resimlere bakabilir, okuduğunuz kelimelerdeki ritmi, kafiyeleri fark edebilir ve sizin çıkardığınız sesleri taklit etmeye çalışabilir.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004