Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Şanssızdık

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Ankaraspor karşısında kazandıkları iki penaltı atışından faydalanamamalarını şanssızlık olarak niteledi. Gerets, karşılaşmadaki ilk hedeflerinin gol yememek olduğunu ancak ilk golü Ankaraspor’un bulduğunu ve ardından defansa çekildiğini belirterek, ‘’Golden sonra iyi oynadık. Çok sayıda pozisyon bulduk ama bunlar gol olmadı. Hakan’ın penaltı kaçırmasına üzüldüm. Bu karşılaşmada çok sayıda gol pozisyonu üretti. Penaltıyı gole çevirse bu karşılaşmanın kralı olacaktı’’ diye konuştu.


Kocaman, kaleci Hakan’ı övdü

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ‘’Stratejik hatalar yaptığımız bir maç oldu. Ancak Galatasaray’dan puan almak da kolay değildi’’ dedi.

Gökşen: Carrusca henüz hazır değil

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen, Turkcell Süper Ligi 2006-2007 sezonu açılış maçında Ankaraspor’la 1-1 berabere kalmalarının sürp


  Süper Ligde 5 maç daha var

Turkcell Süper Ligin ilk haftasında bugün beş maç daha oynanacak. Bütün karşılaşmaların başlama saati 20:00. İşte program ve hakemler:


  Alman basını Nowitzki’yi göklere çıkardı

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Süper Cup Turnuvası kapsamında Türkiye (A) Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Almanya’ya 70-56 yenilmesinden sonra, Alman basını, Dirk Nowitzki’nin oyununu ön plana çıkarttı.


  Beşiktaş’ta Delgado şoku

Siyah-beyazlı takımın dün sabahki antrenmanında sol ayak bileğinden sakatlanan Matias Emilio Delgado’nun, Vestel Manisaspor maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.


  Kartal, Manisa semalarında

Geçtiğimiz yıl ligde hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş, yeni sezona Manisa’da ‘merhaba’ diyor.


  Nery, transferini doğruladı

Beşiktaş Ze Roberto’yu ikna edemedi ama Tigana’nın istediği Nery ile kesin anlaşmaya vardı. Brezilya’da TV Globe Televizyonuna konuşan Gustavo Nery transferi doğruladı...


  Seyidoğlu sponsorluğundaki Kocasinan Yağlı Güreşleri bugün

Kocasinan Yağlı Güreşleri’nin bu yıl 13. sü gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz sene 5 – 6 bin kişinin izlediği güreşleri bu yıl 8- 9 bin kişinin izlemesi bekleniyor.


  Rijkaard: Silâhımız kondisyon

Geçen yılı La Liga ve Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak kapatan Barcelona yeni sezon öncesinde de hayli iddialı.


  Nihat’a vize engeli

İspanya’nın Villarreal takımında oynayan Türk futbolcu Nihat Kahveci, pasaportundan kaynaklanan bir sorundan ötürü takımla birlikte İngiltere’ye gidemedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004