Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bolat: Güçlü bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ile olur

MÜSİAD tarafından Trabzon Zorlu Grand Otel’de düzenlenen yemekte konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat, son 4 yılda Türkiye’de ekonomik olarak önemli gelişmeler yaşandığını kaydederek, şunları vurguladı: “Güçlü bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ile güçlü bir ekonomi de ancak güçlü özel sektör ve müteşebbis ile başarılabilir.” dedi.


Bütçe hesabı doğru değil

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, bütçenin fazla vermesinin matematiksel değil, duygusal olduğunu söyledi. Aygün, yaptığı yazılı açıklam

Anadolu e-ticarete alışıyor

Türkiye’de internet üzerinden alışverişin giderek yaygın hale gelmesiyle birlikte, ilk olarak İstanbul’da ortaya çıkan ‘’e-ticaret’’ şirketleri Anadol


  Fiskobirlik, fındığın teminatı

Giresun Ziraat Odası Başkanı Özer Akbaşlı, ‘’Türk fındığının teminatı olan Fiskobirlik’in yok edilmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz’’ dedi. Akbaşlı, yaptığı açıklamada, Türk fındığına 68 yıldır yön veren Fiskobirlik’in, dünyanın en büyük üretici kuruluşu olduğunu belirtti.


  Hızlı tren, uçak seferlerine alternatif olacak

Türkiye’de ilk kez hayata geçirilecek hızlı trenlerin uğrayacağı garların çevresinin, Avrupa’daki örnekleri gibi finans merkezleri haline geleceği bildirildi.


  Hayat pahalılığı memurları bezdirdi

Antalya’nın Kemer ilçesinde çalışan çok sayıda devlet memuru ev kiralarının yüksek olması hayat pahalılığının fazla olması sebebiyle başka illere tayin istiyor.


  ‘İş Köprüleri’ Düzceli işadamlarına tanıtıldı

Avrasya-Türkiye İş Köprüleri Programı, Düzceli işadamlarına tanıtıldı. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısına, Düzce Valisi Halil Nimetoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük ve 70 İşadamı katıldı.


  Kalkınma ajansları devlet ağırlıklı

Ege Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı, kalkınma ajanslarının kamu ağırlıklı görünümünün pekiştiğini kaydetti.


  TOBB 53 bin TIR karnesi verdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve TIR Dairesi’nin verilerine göre, bu yılın 7 ayında verilen geçiş belgesi sayısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11,7, TIR karnesi sayısında da yüzde 11,5 artış oldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004