Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Sıcak paranın faydası yok

MÜSİAD Başkanı Ömer Bolat, sıcak para girişlerinin kontrol edilmesini isteyerek, “Döviz kurunun 1,30’lara düşmesinin Türkiye ekonomisine bir faydası olmaz. Sıcak paranın Türkiye’ye bir faydası yok. Sıcak para girişlerinin kontrolü önemli” dedi.


Şener: Mortgage 2007’de

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Türkiye ekonomisinin kırılgan dönemleri aştığını belirterek, Meclis gündeminin ilk sıralarında

Sıcak paraya tedbir alınmalı

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, çalkantılı dönemlerde spekülatif hareketlerin engellenmesi için devletin tedbir alması gerektiğini söyledi.


  Üretim izni almayan fırınlar kapatılacak

Trabzon’da 237 fırın üretim izni olmadığı için kapatılacak. Trabzon Tarım il Müdürlüğü kontrol servisindeki memurların AB’ye uyum yasaları çerçevesinde, il genelindeki 297 fırında yaptığı denetimlerde sadece 60 fırının üretim izninin olduğu, 237 fırının ise üretim izninin bulunmadığı bildirildi.


  TEİS’ten yanıltıcı reklâmlara itiraz

Tüm Eczacı İşverenler Sendikası (TEİS), televizyonlarda yayınlanan ve vatandaşları ‘şifalı olduğu’ öne sürülerek kandıran yiyecek reklâmlarına karşı savaş başlattı. TEİS, Tarım Bakanlığı’nın ‘konuyu takip etmesi’, RTÜK’ü ise ‘yanıltıcı reklâmların durdurulması’ için uyardı.


  Turizme yaz gelmedi

Almanya’da yapılan Dünya Kupası’nın sona ermesi ve Temmuz ayının sıcağı da bu yıl olumsuz bir sezon yaşayan Türk turizmini kurtaramadı.


  Sütaş, Aksaray’da fabrika kuracak

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Süleyman Baydilli, Sütaş’ın Aksaray’da 40 milyon YTL’lik yatırımla 90 dekar üzerine fabrika kuracağını söyledi.


  Kömürün KDV'si de yüzde 8'e insin

Genç Maden İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ökten, kömür satışlarından alınan yüzde 18 KDV oranının yüzde 8’e düşürülmesi gerektiğni bildirdi.


  Coşkun’dan konut alanlara uyarı

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, kampanyalı satış yapan firmaların bakanlıktan izin belgesi olmaları gerektiğini belirterek, vatandaşları bu tür satışlar konusunda uyardı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004