Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Her yönüyle Korkuteli” sergileniyor

Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve 2. Mantar Festivali kapsamında düzenlenen, “Her Yönüyle Korkuteli, Sosyo-Ekonomik, Kültürel ve Tarihsel Doku” konulu ulusal fotoğraflar, sergilenmeye başladı.

Korkuteli Meslek Yüksek okulunun koordinatörlüğünde düzenlenen Antalya Ticaret Borsası ile Korkuteli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından desteklenen, “Her Yönüyle Korkuteli, Sosyo-Ekonomik, Kültürel ve Tarihsel Doku” konulu ulusal fotoğraf yarışmasında ödül alacak ve sergilenecek fotoğraflar, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Orhan Özçatalbaş ve okul personeli tarafından hazırlanan stantlara yerleştirilerek, belediye binası önünde sergiye açıldı.

Yaklaşık 68 fotoğrafın sergilendiği “Her Yönüyle Korkuteli: Sosyo-Ekonomik, Kültürel ve Tarihsel Doku” konulu ulusal fotoğraflar, 3 gün Korkuteli halkının sergisine açıldı.

Yarışmaya, Dia Film ve Dijital Film kategorilerinde 7 fotoğraf sanatçısı, toplam 40 eserle katıldı. Yarışma sonucunda Dia Film kategorisinde, birinciliğe Emre Salcı’nın ‘İsimsiz-3’ adlı eseri, ikinciliğe, yine Emre Salcı’nın ‘İsimsiz-1’ adlı eseri, üçüncülü de Kübra Sultan Özdemir’in ‘Bekleyiş’ adlı eseri seçildi. Ayrıca, Kübra Sultan Özdemir’in ‘Alaaddin’ adlı eseri, Korkuteli Belediyesi Özel Ödülüne lâyık görüldü. Dijital Film kategorisinde birinciliğe değer eser bulunamazken, ikinciliğe ‘Hamam ve Çocuklar’ adlı, eseriyle Hilmi Uysal üçüncülüğe ‘Bereket’ adlı eseriyle Kübra Sultan Özdemir, lâyık görüldü. Bunun yanında, Hilmi Uysal’ın ‘Baca’ ve ‘Anten’ adlı eseri, mansiyon ödülü kazanmıştı.

26.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Can Kardeş Uğur Böceği’ndeydi

  “Her yönüyle Korkuteli” sergileniyor

  Kitap kampanyasına destek çağrısı

  TUGANLIK konuşanlar “vazifelerini yapacak”

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004