Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 26 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kitap kampanyasına destek çağrısı

Aydın İl Halk Kütüphanesi Müdürü Nemci Geboloğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde bulunan kütüphanelerin daha faal hale gelmesi için başlatılan, “Kütüphaneler için” kampanyasına destek çağrısında bulundu.

Kampanyaya katkıda bulunacak vatandaşların giderlerinin, kurumlar vergisi kapsamında vergiden düşüleceğini belirten Nemci Geboloğlu, Aydınlı hayırseverlerin kampanyaya destek vermeleri halinde, Aydın İl Halk Kütüphanesi’nin daha faal ve daha kaliteli bir hizmet vereceğine inandıklarını söyledi.

“İster 1 kitap, ister 1 raf onarın, ister donatın” sloganlarıyla başlatılan kampanyayla, kişi kurum ve kuruluşların kütüphane kurmasının teşvik edilmesinin planlandığını belirten Geboloğlu, “Kültür ve Turizm Bankalığı kütüphanelerinin fiziksel durumlarının iyileştirilmesi, teknolojik altyapı ve donanımının modernleştirilmesi, koleksiyonlarının nitelik ve nicelik bakımından zenginleştirilmesi, kitap, kütüphane ve okuma kavramlarını sürekli kullanarak okuma alışkanlığının geliştirilmesi, halkın kütüphanelerle olumlu iletişim kurması, halktan ve sivil toplum kuruluşlarından, kamu ve özel kurumlardan sağlanan desteklerle, kütüphaneleri sahiplenme duygusunu pekiştirmek için, ‘Kütüphaneler için’ kampanyası başlatılmıştır. Kişilerin ve kuruluşların, kampanyaya destek vermesi amacıyla bir kütüphane yaptırın, adınız kütüphaneyle sonsuza denk yaşasın. Bir kütüphaneyi onarın veya modern cihazlarla donatın, adınız kütüphanenin bir bölümüne verilsin. Bin kitap bağışlayın, Kültür ve Turizm Bakanımız Atilla Koç’tan teşekkür belgesi alın” sloganlarıyla dikkat çekmek istiyoruz. Kampanyaya sağlanan katkılar, kurumlar vergisi kapsamında vergiden düşülecektir. Kampanyamıza destek verecek kişi kurum ve kuruluşlara, şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu kampanyayla, Aydın’daki hayırseverlerimizin sayesinde Aydın İl Halk Kütüphanesi’ni daha modern ve daha düzenli hale getirebiliriz. Bunun için halkımızdan gelecek destekleri bekliyoruz” dedi.

26.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Can Kardeş Uğur Böceği’ndeydi

  “Her yönüyle Korkuteli” sergileniyor

  Kitap kampanyasına destek çağrısı

  TUGANLIK konuşanlar “vazifelerini yapacak”

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004