Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Papadopulos öfkeli

Rum yönetimi lideri Tasos Papadopulos’un ‘’Kıbrıs Türk toplumu Kıbrıs’ta iki eşit devlet arasında yeni bir ortaklık ilkesini ileri götürmeyi hedefliyor ve biz bu fikri kınıyoruz’’ dediği bildirildi.


Rusya köprü olmak istiyor

Rusya hükümeti, Batı ile İslâm Dünyası arasında köprü rolünü oynamak için harekete geçti. Soğuk Savaş’ın sona ermesinden sonra uluslar arası ilişkiler

Hizbullah bu kadar şiddetli saldırı beklemiyormuş

Hizbullah İsrail’in Temmuz ayında başlattığı Lübnan bombardımanının bu kadar şiddetli ve uzun süreli olacağını beklemiyordu.


  Rumsfeld: Mezhep çatışması sürerse Irak’ı kaybedebiliriz’

WASHINGTON - ABD Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, Irak’ın başkenti Bağdat’ta son haftalardaki güvenlik kazanımlarının, Irak hükümetinin farklı mezhepler arasında uzlaşmayı sağlamayı öğrenememesi durumunda kaybedileceğini söyledi.


  Lübnanlılar BM Barış Gücüne güvenmiyor

Lübnan’da yapılan bir kamuoyu yoklaması, Lübnanlıların yaklaşık yüzde 65’inin BM barış gücüne (UNİFİL) güvenmediğini ortaya koydu.


  Times: ‘ABD İran’a karşı BM dışında ittifak arayabilir’

The Los Angeles Times gazetesi, Amerika’nın Birleşmiş Milletler(BM) Güvenlik Konseyi’nin İran’ı nükleer programı sebebiyle cezalandıramaması durumunda bu ülkeye yaptırım uygulayacak bir kamp oluşturabileceğini yazdı.


  Berri: Savaş hâlâ devam ediyor

Lübnan Meclis Başkanı Nebih Berri, hava ve deniz ablukasını sürdüren İsrail’in, Lübnan ekonomisini vurarak savaşı sürdürdüğünü söyledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004