Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Türkiye tarih yazdı

Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda 2. turda (A) Millî Basketbol Takımı, Slovenya'yı 90-84 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Salı günü turnuvanın en güçlü ekiplerinden Arjantin ile ilk 4'e kalmak için mücadele edeceğiz.


DEMİREL: İnanılmazı başardık

12 Dev Adam'ın Slovenya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselmesinin ardından bir açıklama yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel,

Dünyanın en iyi 8. takımı olduk

Japonya'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda Slovenya'yı 90-84 mağlup ederek çeyrek final yükselen 12 Dev Adam hem coşuyor hem tüm Türkiye'yi coşturuyor.


  Ricardinho hayran kaldı

Beşiktaş'ın yeni tranferi Ricardinho, Konyaspor karşısında çok az oynamasına rağmen zevk aldığını söyledi. Brezilyalı yıldız, "İlk defa taraftar önüne çıktım, taraftarımız adeta şov yaptı. Böyle devam ederse İnönü Stadı'na gelen rakiplerimizin kazanması çok zor" dedi. Ricardinho, Beşiktaş'ı sevdiğini ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.


  Kezman ve Deivid F.Bahçe'de

Sarı-lacivertliler transferde atağa kalktı. Atletico Madrid'in golcüsü Sırp Mateja Kezman'la 4 yıllık anlaşma yapıldı. Brezilyalı forvet Deivid De Souza ise Pazartesi günü İstanbul'a gelecek.


  Liverpool'de G.Saray korkusu

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la aynı grupta bulunan favori Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez bu eşleşmeden memnun olmadığını söyledi.


  Moralsiz F.Bahçe Sakarya önünde

Fenerbahçe ile Sakaryaspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 21. kez karşı karşıya gelecek. Sakarya Atatürk Stadında maçın başlama saati 21.45. F.Bahçe'de cezası süren Appiah bu maçta da oynamayacak.


  Kleberson 10 milyon dolar bulabilirse ayrılacak

Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor. Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.


  Tigana: İnönü'de sakin olmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, İnönü Stadı'ndaki gergin ortamın bitmesi için önce futbolcularının sakin olması gerektiğini söyledi


  Kadere bak



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004