Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Bankaların faturası halka

Devletin bankaları sıkı kontrol etmesi gerektiği halde bu yapılmadığı için bankaların Türkiye’nin sırtına 50 milyar dolar yük yüklediğini belirten TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, “Bunlar kendiliğinden olan masumane yol kazaları değildi. Bu, Türkiye’de bir gelirin yeniden bilinçli paylaştırma mekanizmasıydı’’ diye konuştu.


Elektrik zammı tekstilciyi korkutuyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun (EPDK) aldığı karar ile kalkınmada öncelikli 50 ilde elektrik fiyatının artıracak olması tekstilcileri tedirgin e

Hergün 2 bin 490 kişi artıyoruz

Türkiye’nin nüfusuna her gün bir ilçe büyüklüğünde insan ekleniyor. Nitekim, Türkiye’nin nüfusu 73 milyon kişiyi aşarken, buna her gün 2 bin 490 kişi


  Lukoil yatırımını Zonguldak’a yapsın

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, Rus petrol şirketi Lukoil’in rafineri ve dolum tesisleri yatırımını Zonguldak’a yapması durumunda bölgedeki işsizlik ve ulaşım sorunlarının hafifleyebileceğini söyledi.


  Güneydoğu’dan AB’ye ihracat arttı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden Avrupa Birliği (AB) üye ülkelere yapılan ihracat, bu yılın 7 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 31,29 arttı.


  Sıcaklar üreticiyi de bunalttı

Manisa’nın ve Türkiye’nin üzüm yetiştiriciliğinde önde gelen ilçelerinden Sarıgöl’de üreticiler, ürünlerini aşırı sıcaktan korumak amacıyla gölgelikler inşa ediyor.


  ‘Zamlara seyirci kalma! kampanyası’

Tüketicileri Koruma Derneği (TÜKDER), Tüketici Dernekleri Federasyonunun (TÜDEF) aldığı karar doğrultusunda, “Zamlara Seyirci Kalma, 10 Eylülde Akaryakıt Alma’’ sloganıyla başlatılan kampanya hakkında Bursa’da sürücüleri bilgilendiriyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004