Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ağustos 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

 

Türkiye tarih yazdı

Japonya'da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası'nda 2. turda (A) Millî Basketbol Takımı, Slovenya'yı 90-84 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Salı günü turnuvanın en güçlü ekiplerinden Arjantin ile ilk 4'e kalmak için mücadele edeceğiz.

Slovenya karşılaşmasına çok istekli ve hareketli başlayan (A) Milli Basketbol Takımı, hareketli savunmasıyla rakibine kolay sayı bulma şansı tanımadı ve pota altından bulduğu basketlerle 3. dakikayı 6-1 önde geçti. Slovenya Miliç'in sayılarıyla oyunda dengeyi yakalasa da Fatih ve Hakan ile etkili oyununu sürdüren ay-yıldızlılar, 7. dakikayı 14-12 üstün geçti. Slovenya karşısında Kaya'nın basketleriyle kontrolü elinde tutan Milliler, ilk periyodu 20-19 önde bitirdi.

Karşılıklı basketlerle girilen 2. çeyrekte rakibinin boş döndüğü hücumlarda basit top kayıpları yapan Türkiye, Nachar ve Beciroviç'i durdurmakta zorlansa da İbrahim'in skora katkısıyla 14. dakikaya da 1 sayı farkla 28-27 önde girdi. Ender'in başarılı oyunu sonrası bulduğu sayılara Serkan da katkıda bulununca oyunun kontrolünü eline geçiren Milli Takım, aradaki farkı giderek açmaya başladı. 6 dakika içinde rakibinin 9 sayı atmasına izin veren Türkiye, bulduğu 16 sayıyla devreyi 44-36 önde tamamladı.

(A) Milli Basketbol Takımı, 3. periyodun ilk dakikalarında Kerem ile etkili oldu ve 25. dakikaya 50-45 önde girdi. Savunmasında sorunlar yaşamaya başlayan ve Beciroviç'i durdurmakta zorlanan milli takım, 1 dakika içinde 8-2'lik seriyle geride kalınca, 26. dakika 53-52 Slovenya lehine geçildi. Dış atışlardan Cenk, pota altından da Ermal ile sayılar bulan Türkiye, Slovenya'nın hızlı hücumlarına engel olamayınca 3. periyot 60-60 berabere sonuçlandı.

Son çeyrekte Slovenya Udrih ile etkili bir oyun ortaya koydu. Bu oyuncunun attığı 7 sayıya, Milli Takım Cenk, Ermal ve Serkan ile karşılık verince, 33. dakikada 4 sayı farkla öne geçti: 71-67. Udrih'in dış atışlarda yakaladığı yüksek yüzde ve Nesteroviç'in de pota altından bulduğu basketlerle 7-0'lık seri yakalayan Slovenya, 35. dakikayı 3 sayı önde geçti: 74-71.

Engin ve Serkan'ın dış atışlardan bulduğu basketlerle oyundan kopmayan Türkiye, oyunda yeniden dengeyi sağladı ve son 2 dakikaya 5 sayı farkla (84-79) önde girdi. Büyük çekişmenin yaşandığı son bölümde rakibine oranla daha akıllı ve organize hücumlar ortaya koyan ve taktik faulleri sayıya çeviren Milli Takım, karşılaşmadan 90-84 galip ayrıldı. Türkiye bu galibiyetle 2. kez katıldığı Dünya Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

27.08.2006


 

DEMİREL: İnanılmazı başardık

12 Dev Adam'ın Slovenya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükselmesinin ardından bir açıklama yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, 12 Dev Adam'ın tüm Türkiye'yi mutlu ettiğini söyledi.

Slovenya karşısında milli takımın çok iyi mücade ettiğini belirten Turgay Demirel, "Türkiye'yi Dünya'nın en iyi 10 basketbol ülkesinden biri yapma hedefimiz vardı. Şu anda wildcard ile geldiğimiz bu şampiyonada oyuncular, teknik ekip ve idari heyet kenetlenerek tüm dünyaya Türkiye'nin bir basketbol ülkesi olduğunu gösterdi. Yıldız oyuncuları olmasa da ne genç yetenekleri olduğunu, bir takım olarak mücadele edince neler olacağını gösterdiler. Eminim ki ülkemizde de milyonlarca insanı da mutlu ettiler.

TANJEVİC'E ŞAPKAÇIKARIYORUM

Bu duyguları anlatmak gerçekten imkansız. 40-50 yıllık mazisi olan Yugoslav ekolünden gelen bir takımı yenmek gerçekten kolay değil. Başta Tanjevic olmak üzere tüm teknik ekibi ve oyuncuları kutluyorum. Bugün sahada kötü olan kimse yoktu. Birçok oyuncumuz sakatlıklarına rağmen çıkıp oynadılar ve galibiyeti Türk Halkı'na kazandırdılar. İnşallah Arjantin'e karşı da tüm Türkiye'yi heyecanlandıracak bir sonuç alırız. Tanjevic, bir basketbol filozofu, kendisine şapka çıkarıyorum. Kendisi gerçekten Türk basketbolunun neler yapabileceğini gösterdi" dedi.

27.08.2006


 

Dünyanın en iyi 8. takımı olduk

Japonya'da yapılan Dünya Şampiyonası'nda Slovenya'yı 90-84 mağlup ederek çeyrek final yükselen 12 Dev Adam hem coşuyor hem tüm Türkiye'yi coşturuyor.

Son derece çekişmeli geçen bir karşılaşmanın ardından NTV'nin canlı yayınında Türkiye sloganları atan 12 Dev Adam, başararılarını "İnancın Zaferi" olarak adlandırdı. Kaptan İbrahim Kutluay maçtan sonra yaptığı açıklamada, "İnanılmaz mutluyuz. Buraya bu takıma inanarak geldik. Grupta aldığımız 4 galibiyet nekadar iyi bir takım olduğumuzu gösteriyordu. Bu maçı kaybettiğimizde bugüne kadar gelen başarıların heba olacağını biliyorduk. Dünya'nın en iyi 8 takımı arasına girdik. Takımdaki 12 oyuncu da inanılmaz şartlarda mücadele etti. Sakatlıklara rağmen sahaya çıkıp oynadılar. Halkımıza bu mutluluğu yaşattığımız için ayrıca çok mutluyuz" dedi.

27.08.2006


 

İstanbul'da Formula 1 heyecanı

Formula 1 Türkiye Grand Prix'i bugün İstanbul Park'ta yapılacak. Şampiyonluk yarışında lider Alonso ile ikinci sıradaki Schumacher arasındaki puan farkının son yarışta 10 puana kadar gerilemiş olması, Türkiye GP'ni sezonun en önemli yarışlarından biri haline getirdi.

Dünyanın en çok izleyicisi olan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Formula 1'in ilki 21 Ağustos 2005 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Grand Prix'sin ikincisi bugün PO Türkiye Grand Prix'si adıyla ülkemizi yeni bir heyecana daha ortak ediyor. Geçen sene yapılan yarış tüm F1 dünyasının büyük beğenisini toplamıştı, neredeyse bütün pilotların zorluk yaşadığı 8. virajı ile heyecanlı anlar yaşanan pistimiz bir kez daha büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

GEÇEN YIL KİMİ KAZANDI

Geçtiğimiz yıl McLaren pilotu Kimi Raikkonen'in galibiyetiyle sonuçlanan yarışta bu sene, şampiyona lideri Fernando Alonso ile ikinci sıradaki Michael Schumacher arasındaki puan farkının son yarışta 10 puana kadar gerilemiş olması, Türkiye GP'ni sezonun en önemli yarışlarından biri haline getirdi.

PİST HEYECAN VERİYOR

Yarış pistinin birçok inişe ve çıkışa sahip olması pilotları oldukça zorlasa da, hem pilotlar hem de izleyenler bu iniş çıkışların yarışa önemli bir sürüş heyecanı ve izleme zevki kattığı konusunda hemfikirler. Yüksek hızlarda dönülen virajlarda yükselen G Kuvvetleri hem pilotları hem de lastikleri oldukça fazla zorlarken uzun düzlüklerin sonunda çok sayıda geçiş fırsatı pilotları bekliyor. Pistin son 3 düzlüğü hayli yüksek hızlara sahne oluyor. 11.-12. viraj düzlükleri arasında araçlar 320 Km/h 'a çıkabiliyorlar. Pistin en yavaş virajı olan 12. virajda araçlar 90 km/h'a kadar düşmektedir.

HERŞEY GÜZEL

Geçtiğimiz yıl çevre düzenlemesinin henüz tamamlanamamış olması önemli bir eksiklik olarak göze çarparken bu yıl yapılan çalışmalarla ve özellikle tribün bileti alanlara verilen otopark giriş sticker'ı sayesinde pist çevresindeki karmaşanın çok daha azalacağı, araç park etme sorununun en aza ineceği umuluyor. Piste ulaşan yollardaki alt yapı çalışmaları da tamamlanmış durumda.

MASSA BUGÜN 1. BAŞLIYOR

Öte yandan dün yapılan sıralama turunun galibi, Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa oldu. İstanbul Park Pisti'nde gerçekleştirilen sıralama turlarında Brezilyalı pilot Massa, üçüncü sıralama turunda 1.26.907'lik derecesiyle ''pole posizyonu'' elde etti. Ferrari'nin diğer pilotu Alman Michael Schumacher 1.27.284 ile ikinci sırayı alırken, Renault'un İspanyol pilotu Fernando Alonso ise 1.27.321 ile üçüncü oldu. İstanbul Park'ta bugün saat 15.00'de başlayacak yarış Kanal D tarafından naklen yayınlanacak.

27.08.2006


 

Ricardinho hayran kaldı

Beşiktaş'ın yeni tranferi Ricardinho, Konyaspor karşısında çok az oynamasına rağmen zevk aldığını söyledi. Brezilyalı yıldız, "İlk defa taraftar önüne çıktım, taraftarımız adeta şov yaptı. Böyle devam ederse İnönü Stadı'na gelen rakiplerimizin kazanması çok zor" dedi. Ricardinho, Beşiktaş'ı sevdiğini ve başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Beşiktaş'ın yeni tranferi Ricardinho, "İnönü Stadı'ndaki ilk maçımda herşey çok güzeldi." dedi. Konyaspor'u 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından Ricardinho, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Ricardinho, "İlk maçımdı. 20 dakika oynadık, teknik direktörüme teşekkür ediyorum. Maç çok iyi geçti. Faul olmayan pozisyonda hakem faulu verdi ve biz gol yedik. Ondan sonra ortam bir anda gerildi. Kartlar konusunda fazla konuşmak istemiyorum, onu teknik heyet ve yönetime bırakıyorum. İlk defa taraftar önüne çıktım, taraftarımız adeta şov yaptı. Böyle devam ederse İnönü Stadı'na gelen rakiplerimizin kazanması çok zor. Bu şov devam etsin, biz kazanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İKİ HEDEFİMİZ VAR

Brezilyalı futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü; "Az oynadım, ama çok zevk aldım. Önümüzde milli maçlar dolayısı ile bir ara var. Bundan da yararlanarak takıma tamamen alışacağım. Kazanmaya da devam edeceğiz. UEFA Kupası'nda eşleştiğimiz CSKA Sofya olayı yeni. Biz bu maça konsantre olduğumuz için onu fazla düşünemedik. Ama önümüzde Beşiktaş olarak iki hedef var. Türkiye ligi ve UEFA Kupası; ikisinde de başarılı olmak istiyoruz."

BAŞARILI OLACAĞIM

Ricardinho, "Avrupa'ya iki kere geldiniz, ama başarılı olamadınız. Oysa Türkiye'ye gelen en kariyerli oyuncusunuz. Burada uyum sağlayabilecek misiniz?" şeklindeki bir soruya ise, "İki kere Avrupa'ya geldim, ama bir kere oynadım. Çünkü birinde lisansımı yetiştiremediler. Burada başarılı olmam için her türlü şart var. Takım içerisinde önceden tanıdığım arkadaşlarım var. Diğer oyuncular beni çabuk kabullendiler. Bir problem olacağını sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Cüneyt ÜSTÜN

27.08.2006


 

Kezman ve Deivid F.Bahçe'de

Sarı-lacivertliler transferde atağa kalktı. Atletico Madrid'in golcüsü Sırp Mateja Kezman'la 4 yıllık anlaşma yapıldı. Brezilyalı forvet Deivid De Souza ise Pazartesi günü İstanbul'a gelecek.

Dış transfer çalışmalarının sürdüren Fenerahçe, Lugano'dan sonra Mateja Kezman ve Deivid De Souza'yı da 100. yıl kadrosuna dahil etti. Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamalda, Atletico Madrid'den Kezman ile 4 yıllık anlaşma yapıldığı ve Sırp futbolcunun 9 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Kezman, FB TV'ye telefonla yaptığı bağlantıda Fenerbahçe'yi ve taraftarını yakından tanıdığını belirtirken, 100. yılda Fenerbahçe camiasının beklentilerine katkıda bulunmayı hedeflediğini söyledi. Deivid De Souza ile de ön anlaşmanın yapıldığı ve futbolcunun pazar veya pazartesi günü Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Mateja Kezman Kimdir?

12 Nisan 1979 doğumlu olan Mateja Kezman bugüne kadar Zemun, Radnicki, Loznica, Sartid, Kızılyıldız, PSV Eindhoven, Chelsea ve Atletico Madrid'de forma giydi. 27 yaşındaki Sırp futbolcu golcülüğü ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oynadığı takımlardaki performansının yanı sıra Sırbistan Milli Takımı'nın da göz bebeği olan Mateja Kezman, Sırbistan'ın 2006 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde attığı 16 golün 5'ini kaydetti ve ülkesinin Almanya vizesini almasında büyük rol oynadı.

De Souza Kimdir?

22 Ekim 1979'da Brezilya'nın Nova Iguaca şehrinde dünyaya gelen Deivid de Souza 1.80 boyunda ve 77 kilo ağırlığında. Brezilyalı forvet oyuncusu kariyerine doğduğu kentin takımı olan Nova Iguaca'da başladı. 13 yaşından bu yana futbol oynayan Deived 148 maçta 82 gol kaydetti. 1999 yılında joinvelle Esporte Kulübü'ne geçen oyuncu, 28 maçta 21 gol attı. Deived aynı yıl Santos'a transfer oldu.2 yıl Santos formasını giyen Brezilyalı futbolcu 129 karşılaşmada 66 gol attı. 2001 yılında Corintians takımına transfer olan Deivid De Souza 93 maçta 49 gole ulaştı. Deived De Souza 2003 -2004 sezonunun başında Fransa Birinci Ligi Takımlarından Bordeaux'a transfer oldu. Fransa Kulübü'nde 17 maçta forma şansı bulan Deivid 7 gole imzasına atarken, bir sezon sonra eski takımı Santos'a kiralık olarak verildi burada 69 maçta 48 gol attı. Santos'daki başarısının ardındansa Sporting Lizbon'a transfer olan Deived burada 36 maçta 11 gol attı.

27.08.2006


 

Liverpool'de G.Saray korkusu

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'la aynı grupta bulunan favori Liverpool'un İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez bu eşleşmeden memnun olmadığını söyledi.

Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray'ın rakiplerinden Liverpool, Sarı kırmızılı takımdan çok çekiniyor. İngiliz ekibinin teknik direktörü Rafael Benitez, Galatasaray'la İstanbul'da oynayacakları grubun son maçından önce işi bitirmeleri gerektiğini söyledi.

KAZANMAK ASLA KOLAY DEĞİL

Galatasaray, PSV Eindhoven, Bordeaux ve Liverpool'un yer aldığı C Grubu'nun ne en iyi, ne de en kötü grup olduğunu belirten İspanyol teknik adam, "Galatasaray'a karşı kazanmak asla kolay değil. PSV'nin kalitesi belli ve Avrupa geleneğine sahip bir kulüp. Bordeaux'nun ise çok iyi futbolcuları var. Bizim için en iyisi Galatasaray deplasmanına gitmeden önce gruptan çıkmayı garantilemek olacaktır" dedi.

27.08.2006


 

Moralsiz F.Bahçe Sakarya önünde

Fenerbahçe ile Sakaryaspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 21. kez karşı karşıya gelecek. Sakarya Atatürk Stadında maçın başlama saati 21.45. F.Bahçe'de cezası süren Appiah bu maçta da oynamayacak.

İki takım arasında geride kalan 20 maçta, Fenerbahçe galibiyet sayısında 12-4 önde bulunuyor. Taraflar 4 maçta da berabere kaldı.

GÜNÜN DİĞER MAÇLARI

21.00 Kayseri Erciyesspor-Kayserispor

21.30 Antalyaspor-Sivasspor

21.00 Ankaragücü-Vestel Manisa

20.00 Trabzonspor-Denizlispor

21.00 Çaykur Rizespor-Bursaspor

27.08.2006


 

Kleberson 10 milyon dolar bulabilirse ayrılacak

Beşiktaş yönetiminin gece gezmeleri yüzünden ultimatom verdiği Brezilyalı yıldız Kleberson, ülkesine dönmek istiyor. Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.

Siyah - beyazlı takıma geldiği günden beri bir türlü istenilen performansı yakalayamayan Brezilyalı futbolcuya Internacional talip. Fenerbahçe'nin yeni transferi Uruguaylı Lugano'nun formasını giydiği Sao Paulo'yu safdışı bırakarak Libertadores Kupası'nı müzesine götüren Brezilya'nın Internacional kulübü, yıldız futbolcuya talip oldu.

KAYINPEDERİ AVUKATI OLDU

Kleberson'un avukatı ve aynı zamanda kayınpederi Marcos Antonio Silva; Bolivar, Tinga, Jorge Wagner ve Rafael Sobis'i başka kulüplere kaptırdıktan sonra transfer atağına girişen Internacional kulübünden teklif aldıklarını açıkladı. "Kleberson Brezilya'ya dönmek istiyor" ifadesini kullan Marcos Antonio Silva, "Kleberson, 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nda yer almadığı için çok üzüldü. Eğer Brezilya'da oynarsa Milli Takım Teknik Direktörü Dunga'nın gözüne girebileceğini düşünüyor. Böylece yeniden milli formayı giyebilme imkanına kavuşacak" dedi.

10 MİLYON DOLARLA SERBEST

Internacional'in Kleberson'u istediğini bildiklerini ancak bonservisinin alınmasının çok zor olduğunu da kaydeden Marcos Antonio Silva, "Sözleşmesi gereği Kleberson ancak 10 milyon dolar karşılığında serbest kalabilir. Fakat, ben Internacional'in kendisini kiralık olarak alabileceğini düşünüyorum. Bu mümkün" ifadesini kullandı.

27.08.2006


 

Tigana: İnönü'de sakin olmalıyız

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, İnönü Stadı'ndaki gergin ortamın bitmesi için önce futbolcularının sakin olması gerektiğini söyledi

Fransız teknik adam, Konyaspor maçını "Biraz deli maç oldu" diye niteleyerek, "Maça çok iyi başladık. Sonra yediğimiz golden sonra biraz sinirliydik. Sahamızda ikinci oynadığımız maçta kırmızı kart gördük. Evimizde böyle kırmızı kart görmemeliyiz. Allah'tan soyunma odasında bazı şeyleri konuştuk ve ikinci yarıya daha sakin çıkmamız gerektiğini söyledim. Oyuncularımdan sadece futbolu düşünmelerini istedim rakip ve hakemle diyaloglara girmemelerini istedim." diye konuştu.

HAKEM KARARLARI DEĞİŞMEZ

Karşılaşmanın hakemleri hakkında görüşlerinin sorulması üzerine tecrübeli çalıştırıcı, "Orta hakemin değil de yan hakemin bazı kararları tartışılabilir. Bizim ilk golden sonra kenar hakeminin üzerine çok gelindi. Yan hakem kararlarında karar veremez gibi oldu. Ama genelde biliyorsunuz hakem kararları fazla değişmiyor" diye cevap verdi. İnönü Stadı'ndaki gergin ortamı nasıl yumuşatacaksınız şeklindeki bir soruya ise Tigana, şu açıklaya yaptı; "Bence burada seyircilerden önce futbolcularla konuşmak lazım. Futbol oyunu kendi kendini kontrol etmeyi gerektiriyor. İnönü Stadı'nda kartlar ve olaylar olmadan maçları tamamlamamız gerekiyorsa önce futbolcularla konuşulması gerekiyor."

27.08.2006


 

Kadere bak

Kader işte. Allah insanı söyledikleriyle imtihan ediyor. Beşiktaş, geçen yıl, Fenerbahçe’yi elle attığı goller sebebiyle tribünde açtığı pankartla protesto etmişti. Ama daha sonra Fenerbahçe’nin elle attığı golün birinin sahibi Nobre’yi transfer etti. Fenerbahçe’nin Konya’da başına gelen-hakem hatasıyla-elle gol atma skandalını, bu sefer yine bir Konya maçında-yine hakem hatasıyla-kendi sahasında yaşadı.

Zaten Cuma akşamında maçın neticesini hakem hataları tayin etti. Zafer Önder İpek, gecenin skandalı ödülüne lâyık oldu. Böylesine kötü hakeme daha ne demeli? Belli ki bu işi bilmiyor. Serseri mayın gibi yarın başka takımların da canını yakmasına izin verilmemeli…

Hakemden artan zamanlardaki maça gelince.. Beşiktaş hâlâ takım olma hüviyetini kazanamadı. Şahsî gayretlerle, seyircinin müthiş desteğiyle neticeye gitmeye çalışıyor. Bu hafta da sahanın en iyilerinden biri Koray’dı. Koray’a ve Gökhan’a bu kadar çok iş düşüyorsa-hem de kendi sahasında-anlayın artık takımın halini. Runje şu ana kadar tam bir hayâlkırıklığı. Hiç güven vermiyor. Yediği gol ise, tam bir rezaletti. Hata yapan arkadaşlarına bağırıp çağırıyor, ikaz edildiğinde bundan hoşlanmıyor, ama böyle devam ederse sene sonunda yollar ayrılır gibi geliyor.

Burak, kaliteli futbolcu olduğunu bu maçta da gösterdi. Beşiktaş seyircisi karşısında oynamak onu daha iyi motive ediyor. Gayretini arttırıyor, oyununu güzelleştiriyor. Yalnız fizik gücü şimdilik yetersiz. Fiziği geliştikçe ve güçlendikçe; futbol bilgisi ve tecrübesi arttıkça tutulmaz bir futbolcu olur. Oynadığı maçları tekrar seyretsin. Hatalarını görsün ve tekrarlamasın.

Delgado’da da ısınma turları devam ediyor. Her geçen hafta daha iyiye gidiyor. Yine müthiş paslar attı. Yalnız bu fizik olarak daha tam hazır değil.

Gelelim, Ricardinho’ya… Türkiye’ye ayak bastığından bu yana pozitif enerji saçan Ricardinho, oynadığı 20 dakikada, üst kalite bir futbolcu olduğunu gösterdi. Gelecek haftalarda herkes ondan bahsedecek. Beşiktaşlılar da tribünleri doldurup, zevkle takımını seyredecek.

Dikkat ettiniz mi; Beşiktaş iki farklı öne geçtiğinde, rakibini sürklase edebiliyor. Denizli maçında olduğu gibi, Cuma akşamı da yine sayısız gol pozisyonuna girdi. Yine çoğunu kaçırdı. Bunlar gol olsa, maçın neticesi çok daha farklı olabilirdi.

Konyaspor maçın son anları hariç, iyi top oynadı. Ayağa paslarla Beşiktaş’a sıkıntı anlar yaşattı. Konya’nın bir santrafora ihtiyacı olduğu maçı sırasında çok hissedildi. Nitekim almışlar, ama bu maça yetişmemiş. Konya’yı da güzel günler bekliyor.

Mehmet ILGAZ

27.08.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004