Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yabancıdan korkmayın

F.Bahçe'nin millî oyuncusu Mehmet Aurelio, kendisi hakkındaki eleştirilere takip ettiğini belirterek, "Bundan sonra da bir Türk olarak yaşamaktan gurur duyacağım. Artık ismim hem Türkiye'de hem Brezilya'da Mehmet olacak. Sadece ben değil, diğer yabancılar da bundan sonra milli takımda yer alabilmeli" dedi.


Potada 2 basamak yükseldik

Japonya'da düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'nda 6. olarak tarihi bir başarı kazanan Türkiye, FIBA sıralamasında da 2 basamak yükselerek 16. sıra

Cenk'e af yolu göründü

Kayseri Erciyesspor'da süresiz kadro dışı bırakılarak 40 bin YTL para cezası verilen golcü futbolcu Cenk İşler'in affedilmesi gündeme geldi. Basın Söz


  Hakemler soyuldu

Yeni Burdurspor'un sezon açılışı nedeniyle yapacağı hazırlık maçını yönetecek hakemlerin soyunma odasından cüzdanları çalındı.


  Kortlardan bir yıldız kaydı

New York'ta devam eden ABD Açık tenis Turnuvası'nda, 3. turda elenen ABD'li ünlü raket Andre Agassi, hayranlarının dakikalarca süren müthiş tezahüratlarıyla tenis kariyerine son noktayı koydu.


  Irak'ta millî futbolcu kaçırıldı

Irak Olimpik Millî Futbol Takımı'nın forveti Ganim Hudeyr, dün gece kimliği belirsiz silahlı kişiler tarafından Bağdat'ta kaçırıldı.


  Paris'ten Tokyo'ya 260 günde koştu

Fransız koşucu Serge Girard, Paris'ten Tokyo'ya kadar koşarak dünya rekorunu kırdı. 260 günde 19 bin kilometreden fazla koşan Fransız sporcu, Avustralyalı Gary Parson'un 19 bin 30 km'lik rekorunu kırdı.


  Birbirlerine rakip oldular

Trabzonspor'un 2 milli futbolcusu Miroslaw Szymkowiak ve Milan Stepanov birbirlerine rakip oluyor. EURO 2008 elemelerinde A Grubu'nda mücadele eden Sırbistan ve Polonya gruptaki ikinci maçlarını birbirlerine karşı oynayacaklar.


  Trabzonspor'da Lazaroni krizi

Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni'nin yönetimi hedef alan açıklamalarının ardından, Başkan Vekili İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sert cevabı Bordo mavili camianın gündemine oturdu. Yaşananlara Başkan Nuri Albayrak el koydu


  3 puan iyi ama..



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004