Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 05 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cenk'e af yolu göründü

Kayseri Erciyesspor'da süresiz kadro dışı bırakılarak 40 bin YTL para cezası verilen golcü futbolcu Cenk İşler'in affedilmesi gündeme geldi. Basın Sözcüsü Aşkın Genç, Cenk'in gelecek haftalarda takımda yerini alacağını belirterek, "Evin yaramaz çocuğuna geçici de olsa baba tarafından ceza verilebilir" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'da geçen hafta alınan ağır kararlardan sonra takımda sular duruldu. Alınan sert kararların ardından süresiz kadro dışı bırakılarak 40 bin YTL para cezası verilen golcü futbolcu Cenk İşler'e ise af yolu gözüktü. Kendisi ile ilgili alınan kararın nedenlerini dikkate alması durumunda Cenk İşler'in, gelecek haftalarda takımda yerini alması bekleniyor.

Hiçbir babanın evlatları arasında ayırım yapmasının mümkün olmadığını dile getiren Kayseri Erciyesspor Kulübü Basın Sözcüsü Aşkın Genç, Cenk İşler'in takımın başarılı oyuncuları arasında yer aldığını ve bir baba gibi nasıl evlatlar arasında ayırım yapmıyorsa kendilerinin de futbolcuları arasında ayırım yapmalarının doğru olmayacağını söyledi.

Genç, evin yaramaz çocuğuna geçici de olsa baba tarafından ceza verilebileceğini hatırlatarak, "Hiç kimsenin kendisini kulübün üzerinde görmesi mümkün olamaz. Olsa bile buna müsaade edilemez. Geçen yıl takımımızın aldığı başarıda kollektif bir başarı olduğunu düşünürsek, bir arkadaşımızın çıkıp 'Benim başarımla takım burada.', 'Ben başarılıyım ve iyiyim' deme şansı olamaz. Olursa yanlış olur ve gereken yapılır" dedi.

Genç, yaşanan olayların ardından takım içerisinde bazı kararların alındığını hatırlatarak, "Kayseri Erciyesspor ligin en huzurlu takımlarından birisidir. Alınan kararlar her ne kadar basında biraz abartılmışsa da, bu tür kararlar her takımda her zaman alınabiliyor. Takımımız şuanda oldukça huzurlu. Alınan kararlarla da Victor Agali Ankaragücü'ne, Ömer Közen ise İstanbulspor'a gönderildi. Sergei Die takımda kaldı ve takımla birlikte çalışıyor. Cenk İşler de teknik heyetin vereceği rapor doğrultusunda takıma yeniden alınabilir. İdmanlarına devam ediyor" diye konuştu.

Cenk İşler'in geçen sezon takıma fayda sağladığını dile getiren Genç, bu başarının da kollektif bir çalışmayla olduğunu anlatıp, Cenk İşler'in affedilebileceği sinyalleri verdi. Genç, "Bir babanın iki evladı var. Bunlardan birisi oldukça yaramaz. Biliyorsunuz ki yaramaz çocuğa ceza verilir. Tabi bu ceza sürekli olmaz ve olamaz. Ki babada bir çocuğunu diğer çocuğundan yaramaz diye ayıramaz. Cenk İşler de bizim için öyledir. Tabi bu kararlar yenidir. Ancak, Cenk İşler ile ilgili alınan kararın ardından, hataların anlaşılmasıyla yeniden takımdaki yerini alacağına inanıyorum. Bu sorun gelecek haftalarda sonuçlandırılacaktır" dedi.

05.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yabancıdan korkmayın

  Potada 2 basamak yükseldik

  Cenk'e af yolu göründü

  Sağlam'ın tek düşüncesi UEFA

  Hakemler soyuldu

  Kortlardan bir yıldız kaydı

  Irak'ta millî futbolcu kaçırıldı

  Paris'ten Tokyo'ya 260 günde koştu

  Birbirlerine rakip oldular

  Trabzonspor'da Lazaroni krizi

  3 puan iyi ama..

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004