Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Marcelinho’dan iddialı sözler

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Marcelinho, üç maç üst üste asist yapmadığı ya da gol atmadığı maçların nadir olduğunu belirtti.

Marcelinho, Trabzonspor Dergisine yaptığı açıklamada, Trabzon’un Berlin’e göre çok ufak ama sevimli bir şehir olduğunu ifade ederek, ‘’Taraftar davranışları konusunda Brezilya ile Almanya’yı karşılaştırsaydım birbirlerinden çok farklı olduğunu söylerdim. Fakat Brezilya ile Türkiye’nin bu konuda benzer özellikler taşıdığını söyleyebilirim’’ dedi.

Taraftarların son derece sıcakkanlı ve destekleyici olduğunu kaydeden Marcelinho, şöyle devam etti: ‘’Bana gösterdikleri ilgiden son derece memnun oldum. Hepsine teşekkür ederim. Brezilya ile Türkiye arasındaki benzerlik nedeniyle, bu ilgiye çok da şaşırdığımı söyleyemem. Ben kendimi halktan biri gibi görürüm. Onların arasına karışıp isteklerine cevap vermeyi çok severim. Aslına bakarsanız üç maç üst üste hiç asist yapmadığım ya da gol atmadığım nadir görülmüştür. Denizlispor’a gol atınca büyük bir huzur duygusu hissettim içimde. Taraftarlara sabır gösterdikleri için de teşekkür ederim.’’

10.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İnönü’de büyük heyecan

  Demirören: Mevlânâ gibiyiz

  Marcelinho’dan iddialı sözler

  Efes 3., F. Bahçe Ülker 4. torbada

  2010’a hazırlanmalıyız

  Ronaldinho, Chelsea’yi kızdıracak

  Cimbom’dan taraftara çağrı

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004