Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Al kürdanını git!

Beşiktaş’ın kaderi midir nedir, yıllardır adam gibi bir teknik direktör bulamadı. Tigana efendi Trabzon karşısına bir kadro çıkardı, sanki Beşiktaş deplasmanda oynuyor. Takımın bir tarafı defans elemanlarından kurulu, diğer yanı ise bom boş. Tigana efendi bunu görebilmek için seyircinin sabrının taşmasını bekliyor.

Yahu Ali ile Serdar benzer iki adam. Sen benzer iki adamı peşpeşe oynatıyorsun. Bu, ‘ben rakipten korkuyorum’ demek mi istiyorsun? Üstelik üç aydır sakat olan ve ciddi hiçbir maç oynamayan Ali Güneş ile, acemi olduğu sahadaki duruşundan belli olan Serdar’ı Trabzon maçı gibi önemli bir maçta ilk 11’de sahaya sürüyorsun. İstim üzerinde olan Ali Tandoğan yedekte.

Sol kanada bakıyorsun, Ricardinho ve Baki Mercimek. İkisi de sol kanat oyuncusu değil. O koridor bom boş. Tam bir çelişki. Ve Gökdeniz, Tigana’nın bu tercihi sayesinde maçın yıldızı oluyor.

Nobre iki haftadır yok. Gol atmakta sıkıntı çekiyorsun. Nobre iki haftadır kendini bu maçlara hazırlıyor. Takımın en önemli kozu. Sahada yok. Sahada yürümekten aciz, ayağındaki topu arkadaşına pas verme becerisinden mahrum Bobo sahada.

Kleberson ise, her hafta olduğu gibi yine saç baş yolduruyor. Anormal derecede fazla pas hatası yapıyor, yine abuk sabuk yerlerden topa vuruyor.

Takımın tertibi yanlış, oyun anlayışı yanlış. Ve bu yanlışlardan istifade eden rakip takım senin bu yanlışlıklarını kullanarak galip duruma geliyor…

Ama Tigana Efendi seyrediyor. Ayıptır, günahtır.

Yönetim acil olarak kararı vermeli. Ya Tigana’yla devam edecekler ve lig ve Avrupa’ya veda edecekler-ki bu onların da sonu olur-ya da vedalaşacaklar, bu müthiş kadroyu takım gibi oynatacak birini getirip, Beşiktaş’ı hak ettiği yere ulaştıracaklar.

Tercih kendilerinin…

Mehmet SEYDA

12.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Aslan arenaya çıkıyor

  Hasan Şaş: Şampiyonlar Ligine alışkınız

  Trabzon'da gözler Osasuna'ya çevrildi

  Tekke Rusya'da 4. golünü attı

  Villareal'in en kötüsü Nihat

  Al kürdanını git!

  Ligde heyecan yeni başlıyor

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004