Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yeni Eğitimciler toplandı

Yeni Eğitimciler Birliği Derneği İstanbul Şubesi geçtiğimiz Cumartesi günü 2006-2007 döneminin ilk toplantısını yaptı. Toplantının açılış konuşmasında derneğin İstanbul Şubesi Başkanı Naci Tepir genel bir değerlendirme yaptıktan sonra eğitim ve öğretimi yakından ilgilendiren, seminer, konferans ve sempozyum gibi çalışmalara bu sezonda ağırlık verileceğini belirtti.

Ayrıca yapılacak tüm çalışmaların, ilginin arttırılması, daha etkin hale getirilmesi için gayret gösterilmesinin ve toplantılara daha çok katılımın sağlanmasının çok önemli olduğunun altını çizdi. Daha sonra Dernek Genel Başkanı Hasan Tanrıverdi; aynı ideal etrafında birleşildiğinin ve aynı kaynaktan beslenildiğinin unutulmaması gerektiğini, görev ifasında daima eğitimcilik sıfatının kullanılmasının lüzumu üzerinde durdu.

Okulda, toplumda ve çevremizde nasıl davranacağımızın iyi bilinmesi, açık ve şeffaf olmamızın önemi, tembellik ve rahatlık düşüncesinin sakıncaları, her insanın değerli ve eğitilebilir olduğunun unutulmaması gerektiğini de belirten Tanrıverdi, başarınının ancak takım çalışmalarıyla mümkün olduğunu dile getirdi.

Tanrıverdi bu amaçla zümre toplantılarına ağırlık verileceğini ifade etti. Toplantı dağılmadan önce, üyeler arasında yapılan görüşmeler sonucu toplantıların her 15 günde bir yapılması kararlaştırıldı.

E. Nail KANTAR

13.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kur’ân sanatın da kaynağı

  Yeni Eğitimciler toplandı

  G. Antep Yemekleri Şenliği Pazar günü

  Kadir Has sezona merhaba diyor

  BSF Sinema TV Okuluna yoğun ilgi devam ediyor

  “Pamuğun Öyküsü”

  ‘İstanbul’un Orta Yeri’

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004