Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Örnek atölye çalışmaları

Örnek-1 KENDİMİ ARIYORUM İnsanoğlu doğumdan ölüme kadar hep bir arayış içindedir. Bu kısa, ama geniş bir çizgide yer alır. Aynı gazeteciliğin soru kapsamı gibi, hep aynı soruları sorar kendine: Ne, nerede, ne zaman, nasıl, niçin, kim? İlk dersimiz; Yazma Motivasyon’uydu. Yazı yazmanın inceliklerini, kısımlarını, hangi doğrultuda yazı yazmamız gerektiğini ve bunu yaparken de nelere dikkat etmemiz gerektiğini öğrendim.



O bir doktor

Hastanede geçirdiği bir haftanın acısını ve refakatçi olmanın sabır gerektiren zorluğunu hiç unutmamıştı. Annesinin aniden baş dönmesi ile başlayan hastaneye kaldırma serüveni, sürpriz bir teşhisle sonuçlanmıştı. Beynini, gizli silâhlı tümörler sarmıştı.



YASEM AJANDASI

Süreli eğitimler başlıyor

Ankara YASEM Merkezinde ve Batıkent Kültür Merkezi eğitim salonlarında gerçekleştirilmesi planlanan prog-ramlar Ramazan dolayısıyla gündüzleri yapılacak.



Gazetecilik Seminerleri izlenimleri

Gazetecilik seminerleri katılımcılara beklentilerinin ötesinde ufuk açılmasına vesile oluyor. Yeni başlangıç ve açılımların dönüm noktası işlevi görüyor. Potansiyellerin belirlenmesi ve açığa çıkmasının zemini olmaktadır.



ZEKÂ KIRINTILARINDAN

Bu haftanın sorusu Bir üniversitede her öğrenciye 00000 ile 99999 arasında değişen farklı bir öğrenci numarası verilecektir. Herhangi iki öğrencinin karşılaştırıldığında her iki basamaklarının farklılık göstermesi isteniyor. Bu durumda en fazla kaç öğrenciye numara verilebilir?



 
 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004