Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Fırıncılar Ramazan’a hazırlanıyor

Konya’da fırıncılar Ramazan ayında, farklı şekil ve katıklarla zenginleştirilmiş 22 çeşit ekmek ve pide üretimi yapacak.

Konya Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça, her yıl özellikle Ramazan ayında ekmeklerde çeşitliliğin arttığını, bu yıl da aynı dönemde yeni fikirlerle, ekmek ve pidede yeni tat ve şekiller uygulanabileceğini söyledi. Tahinli, keten tohumlu, patatesli ve benzeri çeşitlerin üretiminin yapılacağını ifade eden Honça, ekmek ve pidelerde çeşit sayısının 22’ye ulaştığını belirtti. Bu ürünlerin dışında ekmek ve pidede çeşitliliğin tamamen fırıncıların elinde olduğunu vurgulayan Honça, ‘’Gelen istekler doğrultusunda değişik şekil ve tatta üretim yapabilirler. Bu Ramazanda da fırıncılar farklı lezzetler yaratabilir ve böylece çeşitlilik daha çok artar’’ dedi.

/ KONYA

17.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  “Özür dilesin” çağrıları artıyor

  Tarihler tutmuyor

  Papa, siyasetçi gibi konuştu

  Tahriklere kapılmayalım

  İnsan hakları yoksa barış olmaz

  Demokrasi şehitlerini rahmetle anıyoruz

  Elkatmış yaralıları ziyaret etti

  Kepenkler dün de açılmadı

  Van’da 4 kilo patlayıcı ele geçirildi

  Ortak önceliklere odaklanın

  Ağar: Bu sözler tamir edilmeli

  10. Türk Kurultayı yarın

  Babacan: Türkiye’nin bulunduğu AB, barış projesi olur

  Düzenlemeyi vatandaş istedi

  3 kaza 7 ölü, 33 yaralı

  Ne Türkiye, ne de AB vazgeçebilir

  Fırıncılar Ramazan’a hazırlanıyor

  Ders başı yarın

  Yeni başlayanlarda stres normal

  Okulda sağlığa dikkat edilmeli

  Memur olmak için ter dökecekler

  Bursalı şoförler tepkili

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004