Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İkisi de topun ağzında

Süper Ligde istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta teknik direktörler Arthur Zico ve Jean Tigana'nın yerlerine şimdiden yeni isimler düşünülmeye başlandı. Ligin 6. haftasında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 13 puanla lider Vestel Manisa'nın 1 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de teknik direktörlük için Vestel Manisa'nın başarılı hocası Ersun Yanal'ın adı konuşuluyor.


Kartal'ın 26 yıllık rekoru

Süper Lig'in 6. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'a yenilen Beşiktaş, 26 yıllık kötü bir rekoru tekrarladı. Siyahbeyazlılar, Galatasaray mağlubiyet

Formula soruşturması bugün

Merkezi Paris'te bulanan Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA), İstanbul'da düzenlenen F1 yarışlarında birinci olan sporcuya KKTC Cumhurbaş


  Ümit Karan baba oldu

Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan'ın oğlu oldu. International Hospital'da sabah saatlerinde doğum yapan sarıkırmızılı futbolcunun eşi Zeynep'in bir erkek bebek dünyaya getirdiği açıklandı.


  Fatih Tekke bu defa boş geçti

Rusya Ligi'nde Zenit'e gittikten sonra büyük başarı gösteren Fatih Tekke, takımının Kr. Sovietov ile oynadığı karşılaşmada ağları havalandıramadı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004