Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Korsan yayın almak, hak gaspıdır

Yeni kurulan Müzik ve Sinema Yapımcıları Sanatçıları Dağıtımcıları Derneği (MÜYADER), korsan yayınlarla mücadelede kararlı olduğunu açıkladı. Derneğin tanıtımı amacıyla Fatih’teki Şehzade Sofrası Restoran’da basın toplantısı düzenlendi. Dernek Başkanı Avukat Ali Oktay, derneğin 1 Eylül 2006 tarihinden itibaren faaliyete geçtiğini ve san'at camiasındaki telif hakları ve korsanla mücadele konusunda çalışmalar yürüteceklerini söyledi.



Kosova’dan Karşıyaka’ya iade-i ziyaret

Kosova Prizren Kültür Evi Nafiz Gürcüali Türk Tiyatrosu oyuncuları, tiyatroya ismini veren Gürcüali’nin yönettiği “Tarla Kuşuydu Jüliet” isimli komediyi Karşıyaka’da sahneledi. Geçen aylarda Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nu misafir eden Kosovalılar, bu defa Karşıyaka Belediyesi’nin misafiriydi.



Diyarbakır’da Hoyrat, İstanbul’da Martı Sesleri

Hatice Sarıkamış Tıktık’ın bu romanın kahramanı Mühendis Ahsen Bey; genç yaşında, hayatın en büyük hakikatine uyanmış. Dünyanın bütün fâni menfaatlerine, değişmeyeceği bir doyuma ulaşmış. Pusuda bekleyen yüzlerce tuzağın, kendilerini mahrum bırakmak istediği bu mutluluğu genç nesille paylaşmaya kendisini adamış. Hayli çileli bir yolculuk!



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004