Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets hatalardan dert yandı

10 yıldır yenilmediği Trabzonspor karşısında aldığı 3-1'lik yenilgi Liverpool maçı öncesinde Galatasaray'da moralleri bozdu.

Teknik Direktör Eric Gerets, Trabzon'da maça iyi başlayamadıklarını ifade ederek, ''Beşiktaş'a karşı kazandığımız maçtan sonra takımda çok fazla değişiklik yapmayı düşünmedik. Bizi takım olarak üzen olay, ilk 25 dakika bilhassa oyunumuzu hiç düzenli bir şekilde sahaya yansıtamamızdı. Orta sahada boşta olan Inamoto'yu topla buluşturamadık. Böylelikle oyun kuramadık'' dedi. Skoru 2-1 yaptıktan sonra umutlanarak soyunma odasına gittiklerini belirten Gerets, şöyle konuştu:

''Devre arasında 'maçı çevirebiliriz' dedik. İkinci yarının başında atağa çıkarken, yapılan bir hatadan dolayı gol yedik ve rakibin direnci arttı. Tamamen çevirme noktasına getirdiğimiz maçta kötü bir duruma düştük. Sadece birinci devrenin son 20 dakikasında iyi oynadık. Bu Galatasaray takımı için az bir süre. Yapılan bir hatadan dolayı zor duruma düştük. Galatasaray'da böyle hatalar yapılmamalı. Basit bir hatadan dolayı 1 gol yememiz tabi ki sırtımızı yere getirdi. İlk 25 dakika neden böyle oynadığımızı, Inamotu'yu neden göremediğimizin cevabını bulamıyorum. Bu da yenilgimizde önemli bir faktördü.''

Defanslarının son 2 maçta pozisyon vermediğini ifade eden Gerets, ''Ersen Martin, savunmayı çok zor pozisyonlarda yakaladı. Ama sonuçta çözüm getirmek mecburiyetindeyiz. 3 gün sonra oynayacağımız rakibin forveti, fena sayılmaz'' dedi. Hakan Şükür'ün sahada sinirli olduğunu kaydeden Gerets, ''Demek ki sahada bir şey oldu ki bu kadar sinirliydi. Takım kaptanı zaten hakemle konuşabilir, takım arkadaşlarını uyarabilir. Taktik açıdan da hata yapmadık. 3'lü forvete karşı önlememizi almıştık'' diye konuştu.

25.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Ziya geldi, Ersen coştu

  Gökdeniz: Şampiyonluğu Trabzon'a yaşatacağız

  Gerets hatalardan dert yandı

  "Filenin Sultanları" Varna'da

  Şampiyon diskalifiye

  Dünya Güreş Şampiyonası bugün Çin'de start alıyor

  Fatih Akyel: Trabzon için ter döküyorum

  G.Saray bugün İngiltere yolcusu

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004