Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İspanyol basını da 'gol nizami' dedi

UEFA Kupası 1. tur rövanşında 0-0 sonuçlanan CA Osasuna-Trabzonspor maçıyla ilgili bugün İspanyol basınında yer alan yorumlarda, Ersen Martin'in ofsayt gerekçesiyle iptal edilengolünün geçerli olduğu konusunda tüm gazeteler hemfikir oldu.

''Acı çekerek gelen tur'' başlığını atan Marca Gazetesi, ''Türkler, nizami bir gol attılar ama hakem, yardımcısına uyarak golü iptal etti. Gol olsaydıadil olmazdı, çünkü Osasuna daha iyiydi'' değerlendirmesini yaptı.

Bask bölgesinin gazetelerinden Diario de Noticias'da yapılan yorumda da, ''Hakemin iptaliyle sonuçlanan golde Ersen Martin'in pozisyonu doğruydu. Ama Osasuna turu geçmeye daha fazla layıktı'' denildi. Cadena Ser Radyosu'nun Pamplona kenti şefi ise ''Türkler, Ersen Martin'ingolüye ödüllerini alıyorlardı ancak adaletsizce de olsa mululuk verecekbiçimde gol iptal edildi. Yine de Avrupalı hakemlerin Osasuna'ya karşı adaletleri kuşku götürdü'' biçiminde yorumda bulundu.

Gazeteler, Belçikalı hakemin, topa elle dokunmaktan dolayı 2. sarı kartla Ersen Martin'i oyundan atması gerektiğini, ancak Türk futbolcunun hakem tarafından affedildiğini de ileri sürdü. İspanyol basını ayrıca, ''Sinirlerin çok yoğun yaşandığı bir maç oldu. Osasuna, rakibinden daha üstündü ama turu geçmek için çok fazla zorlandı'' ifadesini kullandı.

30.09.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Tuncay: Çok gururluyum

  Beşiktaş'ta UEFA keyfi

  İspanyol basını da 'gol nizami' dedi

  Yorgun G.Saray Konya önünde

  Halterde 2010'u Türkiye yapacak

  Serbest güreşte madalya alamadık

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004