Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Karadeniz’de kepenkler iniyor

Giresun Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Ali Kara, fındıkta yaşanan sorun sebebiyle son 8 ayda bin 600 esnafın kepenk indirdiğini söyledi. Kara, yaptığı açıklamada, Giresun’da ekonominin çarkının fındıktan sağlanan parayla döndüğünü ifade ederek, ‘’Üretici ve dolayısıyla esnaf ve sanatkâr 2004 yılında yaşanan dondan, 2005’de ürün bedellerini alamamasından, 2006 yılında ise düşük fiyattan mağdur oldu ve bu olumsuzluk halen büyüyerek devam etmektedir’’ dedi.


Binalarda yalıtım kazanç ve tasarruf sebebi

Yapılarda standart yalıtımla, iklimlendirme giderlerinde yüzde 50 oranında tasarruf sağlamanın mümkün olabileceği, tüm konutların standart ve yönetmel

Doğuya doğalgaz

Doğalgazın Türkiye genelinde yaygınlaştırılmasına yönelik sürdürülen çalışmalar devam ediyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından 1 Oca


  Tüketiciler, komisyon ücretlerinden şikâyetçi

Bankaların havale ücretlerinin yüksekliğinden yakınan tüketici sayısının her geçen gün arttığı belirtilerek, komisyon ücretlerinin makul seviyelere çekilmesi istendi.


  İhracatın yüzde 75’i 5 ilden

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Ocak-Ağustos döneminde, 56 ilin ihracatını artırdığını belirterek, ihracat artış yüzdesi en yüksek illerin Kilis, Kırşehir ve Zonguldak olduğunu bildirdi. Tüzmen, ihracatın yüzde 75’inin 5 ilden yapıldığını kaydederek, 81 ilin de ihracatçı il yapılması çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.


  ETSO Başkanı Mıhlayanlar: Hükümet teşvikte yeni çalışma içinde

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Mıhlayanlar, hükümetin Teşvik Yasası ile ilgili yeni bir çalışma yaptığını belirterek, ‘’Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) bulunduğu Lalapaşa-Süloğlu bölgemiz bölgesel anlamda teşvik kapsamına rahatlıkla girebilecek bir yerde’’ dedi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004