Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören: Tigana kalacak

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, takıma olan inancın, şampiyon olamasa da sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım Demirören, Futbol Extra Dergisi'nin ekim sayısında yer alan röportajında, Gordon Milne dönemindeki gibi şampiyonlukları kovalayacak, kalıcı başarılar elde edecek genç bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek, ''Bu sezon da şampiyon olmak için yola çıktık, ama birinci hedefimiz kalıcı kadro kurmak. Önümüzdeki sezon şampiyon olma olasılığımız bu sezonkinden daha fazla. Onun için bu takıma olan inanç, şampiyon olamasa da sürdürülmelidir'' diye konuştu.


UEFA’da rakiplerimiz bugün Nyon'da belli oluyor

UEFA Kupası birinci turunda rakiplerini eleyerek gruplara kalmayı başaran Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin rakipleri bugün belli oluyor.

Seyircisiz maçta Yanal'a küfür edenler kimlerdi?

Sakaryaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek galibiyet serisini sürdüren ve Turkcell Süper Lig'de 8. haftayı da lider tamamlayan Vestel Manisaspor'da sevinç


  İnamoto: Türkiye ligi çok zor

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Junichi Inamoto, kariyerinde hiç şampiyonluk bulunmadığını belirterek, ''Galatasaray'da şampiyonluk yaşamak istiyorum'' dedi.


  Kaya ve Serkan'lı TAU ilk maçta galip

İspanya Birinci Basketbol Ligi'nin 1. haftasında, Kaya Peker ve Serkan Erdoğan'ın takımı TAU Ceramica Vitoria deplasmanda Pamesa Valencia'yı 95-94 yendi.


  Schumacher Almanları sevince boğdu

Formula 1'de 7 kez şampiyonluk elde eden Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher'in Şangay'ın ıslak zemininde kazandığı birincilik Alman basınında büyük yankı buldu.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004