Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

KOBİ’ler AB konusunda yavaş hareket ediyor

Küçük ve Orta Boy İşletmelerin Avrupa Birliği ülkeleri ile Türkiye’de 2007 yılından itibaren uygulamaya geçecek yeni sermaye uzlaşısı Basel II’nin kriterlerini yerine getirme konusunda oldukça yavaş hareket ettikleri bildirildi.


Morgan Stanley'den kapasite övgüsü

Uluslararası yatırım bankası Morgan Stanley, AB Komisyonunun bugün yayınlayacağı İlerleme raporunun, Türkiye ile AB arasındaki ilişkilerin kopmasına n

Esnaflar da işsizler ordusuna katılıyor

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı İzzettin Yılmaz, çiftçilerin durumundan endişe duyduklarını, bunun olumsuzluğunun esnafa da


  ABD ile ticaret hedefi büyük

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hacmini, 3 yıl içinde 10 milyar dolardan, 25 milyar dolara çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.


  Emlak vergisi yeni değerler üzerinden hesaplanacak

Metre kare birim değeri Ağustosta artan yerlerin yıllık emlak vergisi, yeni değerler üzerinden hesaplanacak, ikinci taksit ödemeleri de bu ay içinde yeni değerler üzerinden yapılacak.


  Sanayi üretiminde, yüzde 4 artış oldu

Türkiye’nin sanayi üretimi, bu yılın Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4 oranında arttı. 2005 yılının Eylül ayında sanayi üretimi yüzde 8,3 artmıştı.


  Görgülü Pastanelerinden yeni şube

Pastacılıkta köklü bir geleneğin adı olan Görgülü Pastaneleri İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde “Organize Sanayi” şubesini 7 Kasım günü düzenlenen bir kokteylle hizmete açtı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004