Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kütüphaneler hayatın merkezine geliyor

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Bilgili, kütüphanelerin sadece okuma hizmetlerinin sunulduğu mekânlar değil, kültürel birer yaşam merkezi olması amacıyla, bu aydan itibaren kütüphanelerde kültür faaliyetleri başlatacaklarını bildirdi.



Misstanbul’dan missergi

İstanbul’da sayıları her geçen gün artan konut projeleri içerisinde dikkat çeken Misstanbul Evleri kendi alanında bir ilke imza attı. Eski İstanbul kültürünü yaşatmayı hedefleyen proje kapsamında bir konut projesinin şantiyesinde bir faaliyet düzenlendi.



Bursa evliyaları DVD’de

Bursa Evliyaları Belgeseli çekimleri başladı. Tarihi kayıtlara göre 70 bin evliyanın medfun olduğu Bursa’da, halk arasında tanınan 30 evliyanın hayat hikayesi ve bulundukları yerler DVD ortamında meraklıların hizmetine sunuluyor.



“Bediüzzaman’ın Sevgi Dünyası”nda buluşuyoruz

Yeni Asya Gaziantep Temsilciliği tarafından düzenlenen “Bediüzzaman’ın Sevgi Dünyası” başlıklı program, 11 Kasım Cumartesi Günü saat 19:30’da Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda icra edilecek.



Sinemanın öncü isimleri tartışıldı

BSF Akademi Sinema-TV Okulu, okulun açılışı vesilesiyle bir anma programı düzenledi.



Mevlânâ’ya ziyaretçi akını

Mevlânâ Müzesi’ne bu yılın Ocak-Ekim döneminde gelen yerli ve yabancı turist sayısının 1 milyon 109 bine ulaştığı bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004