Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.SARAY'IN REKOR KAYBI

Süper Ligde 2005-2006 sezonunu rekor puan toplayarak şampiyon kapatan Cimbom, bu sezon hayal kırıklığına yolaçmayı sürdürüyor. Erik Gerets yönetiminde geçen sezon toplam 19 puan yitiren sarı-kırmızılılar, bu sezon henüz 12. haftada 18 puan kaybetti.

Süper Lig'de tarihinin en başarısız dönemlerinden birini geçiren Galatasaray, hayal kırıklığına yolaçmayı sürdürüyor. Özellikle mali sorunların damgasını vurduğu ve futbolcuların ödemelerinin gecikmesi nedeniyle antrenmanı protesto ettiği 2005-2006 sezonunda 83 puan toplayarak tarihinin en yüksek lig puanına ulaşan, ezeli rakibi Fenerbahçe'den son haftada şampiyonluğu alan Galatasaray, bu sezon beklentileri bir türlü karşılayamadı.

REKOR PUAN KAYBI

Ligde geride kalan 12 haftada toplam 18 puan kaybeden Galatasaray, bir başka rekora da imza atmış oldu. Erik Gerets yönetiminde şampiyon kapatılan geçen sezon toplam 19 puan yitiren sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ise henüz 12. haftada aldığı 6 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 18 puan kaybetti. Geçen sezon 12. hafta sonunda 29 puanı hanesine yazdıran Galatasaray, bu sezon 12 haftada kazanabileceği 36 puanın ancak yarısını hanesine yazdırabildi.

AZ ATTI ÇOK YEDİ

Geçen sezona oranla önemli bir düşüş yaşayan Galatasaray'ın attığı gol sayısının düşmesi ve yediği gol sayısının da artması dikkat çekti. Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Süper Lig'de geçen sezon 12. hafta sonunda 28 gol atıp 12 gol yiyerek, 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederken, bu sezon ise aynı dönemde 20 gol atıp, 16 gol kalesinde gördü.

AVRUPA'DA DA BAŞARISIZ

Ayrıca, geçen sezon UEFA Kupası 1. turunda Tromsö hezimetiyle Avrupa kupalarına veda eden Galatasaray, bu sezon eleme turunda Mlada Boleslav'ı geçerek Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne kalmasına karşın, grubunda oynadığı 4 maçta da beklenenden çok uzak bir görüntü çizdi ve grubundaki 4. maçın ardından bir üst tura çıkma şansını yitirdi.

Bordeaux maçı bileti 20 Euro

Galatasaray, Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'nda deplasmanda Bordeaux ile yapacağı maçın biletlerini Galatasaray Europa GmbH üzerinden satışa sunacak. 2 Kasım Çarşamba günü Chaban Delmas Stadı'nda yapılacak karşılaşmanın bilet satışlarının PSV Eindhoven maçında olduğu gibi yine Galatasaray Europa GmbH tarafından yapılacağı belirtildi. Bordeaux karşılaşması biletlerinin, Avrupa Taraftar Kartı sahiplerine normal bedeli olan 20 Avro karşılığında, Avrupa Taraftar Kartı sahibi olmayanlara ise kampanyalı paket olarak satılacağı ifade edilen açıklamada, kampanya dahilinde Küçük Paket bedelinin bilet dahil 65 Avro, Süper Taraftar Paketi'nin ise bilet dahil 115 Avro olarak belirlendiği bildirildi.

09.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  G.SARAY'IN REKOR KAYBI

  Futbol okulları kuruluyor

  F.Bahçe 7 sıra geriledi

  Tigana futbolcuları uyardı

  Efes, bugün İpekçi'de Le Mans'ı ağırlıyor

  Ronaldinho nafaka ödeyecek

  Filenin Sultanları yenilgisiz Tayvan'ı 3-1'le geçti

  Avrasya Maratonu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004