Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

‘ABD, Irak mezaliminden yargılanmalı’

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, ABD hükümetinin Irak’ta yaptıkları nedeniyle yargılanmasını istedi. Barış İçin Asya Parlamentolar Birliği’nin 7. Genel Kurulu, İran’ın başkenti Tahran’da başladı.


10 üye kabul oyu verdi

BM Güvenlik Konseyinde, İsrail’in Gazze Şeridindeki son operasyonunu kınayan ve İsrail’in operasyonları sona erdirmesini isteyen karar tasarısını ABD

Karara büyük tepki var

ABD’nin, İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki son operasyonunu kınayan BM Güvenlik Konseyi karar tasarısını veto etmesi, tepkilere yol açtı.


  İran: İsrail saldırırsa cevabını veririz

İran, İsrail’in saldırması durumunda bu ülkeye hızla cevap vereceğini bildirdi. İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Muhammed Ali Hüseyni, “Eğer İsrail aptalca bir adım atar ve saldırırsa İran ve Devrim Muhafızlarının cevabı hızlı, sağlam ve yıkıcı olacak ve cevap birkaç saniye içinde verilecek” diye konuştu.


  ABD’den İran ve Hizbullah’a terör suçlaması

ABD, İran yönetimini ve Lübnan’daki Hizbullah grubunu, küresel çapta terör eylemleriyle bağlantılı olmakla suçladı.


  Müşerref militan demekte ısrarlı

Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, geçen ay sonunda hava bombardımanıyla vurulan medresede çoğu çocuk yaklaşık 80 sivilin öldüğü iddialarını yalanlayarak, bu kişilerin militanlar olduğunu belirtti.


  Lübnan hezimetine general dayanmıyor

İsrail ordusu, bu yaz Hizbullah gerillalarıyla yapılan savaşın komutanlarından Tuğgeneral Gal Hirsh’in istifa ettiğini bildirdi.


  CIA, İngiltere’de korsan operasyon yapıyor

İngiltere’de yayımlanan Mail on Sunday gazetesi, Amerikan ajanlarının İngiltere’de, ABD’ye iadesi istenen suçlularla ilgili operasyonlar yaptığını öne sürdü.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004