Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Var oluşun sırrı Bizim Aile’de

Sonbahar, hazan mevsimi. Kasım ayı ise, tabiatın gelecek baharda yeniden haşrolmak üzere büyük ölçüde tamamen öldüğü bir ay. Bizim Aile bu düşüncelerle “ölüm” kapağıyla çıkmış okuyucularının karşısına.

Ailenizin dergisi Bizim Aile’nin bu ayki kapak konusu “ölüm”

Sonbahar, hazan mevsimi. Kasım ayı ise, tabiatın gelecek baharda yeniden haşrolmak üzere büyük ölçüde tamamen öldüğü bir ay. Kemikleşmiş dalları ve çürümeye yüz tutan yapraklarıyla ağaçlar, solgun güneş, genelde karanlık ve isli, fırtınalı havalarıyla bu ay ömrümüzün hazan mevsimi olan yaşlılık ve ölümü hatırlatmakta.

Meryem Tortuk “Var olmanın sırrı: Ölüm” isimli yazısında ölümün susturulamaz bir nasihatçi olduğunu âyet ve hadislerden örneklerle dikkatimize sunuyor.

Tuba Nur Arıcan “Buyrun ölümün iftar sofrasına” ölümün son değil, daha güzel bir âleme kapı ve sevdiklerimize kavuşturacak bir nimet olduğunu nezih ifadelerle bizlere aktarıyor.

Zeynep Çakır “Ölümün konuşan dili: Mezarlar ve mezar taşları” isimli çalışmasıyla bizlerle…

Not Defteri’nde Yasemin Güleçyüz Bir serginin ardından… Medya olarak söylenti/Rumour-as-media. Geçtiğimiz ay İstanbul’da açılan ilginç bir serginin izdüşümlerini bizlerle paylaşıyor.

Psikiloji / Panik atak Belirtileri neler? Panik atak hangi bozukluklarda görülebilir? Hastalığın tedavisi neden önemlidir?

Naciye Kaynak bu ay, gazeteci Ayşe Böhürler ile İslâm coğrafyasının kadını üzerine söyleşisini bizlerle paylaşıyor.

Ergen Psikilojisinde Psikolog Belkıs Ertürk “Garip bir ölüm: İntihar” Gençlerin intiharı seçme biçimleri ve sebeplerini dikkatlerimize sunuyor.

Psikolog Betül Artış “İnatçı çocuklar” isimli yazısında çocuğu inatçılığa iten sebebler ve inatçılığa karşı ebeveynin tutumu nasıl olmalı? gibi önemli sorulara cevap veriyor.

Sağlık ve Hayat’ta ise Dr. Dolunay Coşkun Depresyon nedir? Kimlerde ve hangi yaşlarda görülüyor? Depresyonun belirtileri nelerdir? Çocuklarda depresyonu nasıl gözlemliyoruz? Depresyon tedavisinde ne yapılır? Ve depresyon hakkında her şey bu yazıda…

Bilim-Aktüel, Cilt Bakım, Dekorasyon, İhtida öyküleri, Hayatın İçinden, Dünya Dönüyor, Püf Noktası, Nurdan Sayfalar

İlginç sohbetler, araştırma yazıları, aktüel olayların yorumu, ev ve aile hayatına yönelik pratik bilgileriyle Bizim Aile’de bizimle kalın.

İletişim:

Web: www.bizimaile.com

E posta: [email protected]

Tel: 0212 655 88 59 (295)

13.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Var oluşun sırrı Bizim Aile’de

  Savaşta çocuk olmak

  Camide fotoğraf sergisi

  1. Dadaş Film Festivali geliyor

  “Emret Komutanım” şah-mat yapacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004