Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DERBİDE KALECİ ALARMI

F.Bahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde kaleciler güven vermiyor. F.Bahçe'de Rüştü'nün sakatlığı yüzünden derbide kaleyi koruması kesinleşen Volkan son maçlarda yaptığı hatalarla dikkat çekiyor. Beşiktaş'ta ise Runje yediği hatalı gollerle haftalardır taraftarların tepkisine neden oluyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında 19 Kasım Pazar günü yapılacak derbi maç öncesi ezeli rakiplerin kalecileri taraftarlarına güven vermiyor. Fenerbahçe'de, Rüştü'nün milli maçta ciddi biçimde sakatlanması ve en az 5-6 ay sahalardan uzak kalacağının açıklanmasıyla derbide kaleyi koruması kesinleşen Volkan Demirel, Fenerbahçe ve son İtalya milli maçında yaptığı hatalarla dikkat çekiyor. Beşiktaş'ta ise Hırvat kaleci Vedran Runje, yediği hatalı gollerle siyah-beyazlı taraftarların haftalardır tepkisine neden oluyor.

VOLKAN BU SEZON 6 MAÇ OYNADI

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, bu sezon geride kalan 13 lig maçından 6'sında kaleyi korudu. Gençlerbirliği maçında sakatlanan Rüştü'nün yerine 60. dakikada oyuna giren 25 yaşındaki Volkan, görev yaptığı 6 lig maçında toplam 480 dakika kaleyi korudu ve 5 gol yedi.

RUNJE TARAFTARLARIN HEDEFİ

Beşiktaş'ın sezon başında renklerine kattığı Hırvat kaleci Vedran Runje ise siyah-beyazlı takımın yaptığı 13 lig maçında da görev yaptı. Toplam 1170 dakika kaleyi koruyan 30 yaşındaki Runje, kalesinde 14 gol görürken, yediği hatalı gollerle zaman zaman taraftarların protestolarına hedef oldu.

KASIM AYINDA BEŞİKTAŞ ÜSTÜN

Öte yandan Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında 19 Kasım Pazar günü yapılacak derbi maçın oynanacağı kasım ayındaki ezeli rekabette Beşiktaş'ın sayısal üstünlüğü bulunuyor. Ezeli rakipler bugünü dek kasım aylarında toplam 34 karşılaşmaya çıkarken bunlardan 11'ini Beşiktaş, 9'unu Fenerbahçe kazandı, 14 maç da berabere sonuçlandı. Kasım ayında Beşiktaş'ın toplam 40 golüne, Fenerbahçe 37 golle yanıt verdi. Bu arada iki takım arasında kasım ayında yapılan son 9 maçtan 6'sı berabere tamamlandı.

F.BAHÇE EVİNDE DAHA BAŞARILI

Fenerbahçe kendi evinde başarılı sonuçlara imza atarken, Beşiktaş ise deplasmanlarda kazanmakta zorlanıyor. Derbi maça ev sahipliği yapacak olan lider Fenerbahçe, bu sezon lig maçlarında kendi evinde 6 maça çıkarken, bunlardan 5'ni kazandı, 1'ini yitirdi ve 15 puan topladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda lig maçlarında toplam 20 gol atan sarı-lacivertliler, kalesinde ise 6 gol gördü. Beşiktaş ise bu sezon rakip sahalarda toplam 6 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 2 yenilgi, 2 de beraberlik aldı ve 8 puan toplayabildi. BJK İnönü Stadı dışında toplam 8 gol atan siyah-beyazlılar, 7 golü de kalelerinde gördü.

Fatih DOYURAN

18.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DERBİDE KALECİ ALARMI

  Sahte bilet almayın

  Tümer: Derbide özel ilgi istiyorum

  G.Saray Antalya'da 3 puan peşinde

  Marcelihno: Trabzon'da mutluyum

  Terim uyarmalı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004