Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 21 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekonomiye 2 milyar dolar katma değer

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenecek MÜSİAD 11. Uluslararası Fuarında, yapılacak iş bağlantılarıyla reel ekonomiye en az 2 milyar dolar katma değer sağlamasını öngörülüyor.

Dış ticaretin önemini bilen derneklerinin tüm dünyadan iş adamlarıyla ‘’Anadolu Kaplanları’nı bir araya getireceği 11. MÜSİAD Fuarının 23 Kasım’da İstanbul’da açılacağını ifade eden MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Şaban Çopuroğlu, şöyle devam etti: ‘’Üyelerimizin ve ülkemizin dış ticaretinin artmasına katkıda bulunarak Türk mallarının tüm dünyaya açılmasına vesile olmak amacıyla 22-26 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da iki dev organizasyon gerçekleştireceğiz. Bu dev organizasyonun ilk ayağını 22 Kasım’da 10. Uluslar arası İş Forumu (IBF) oluştururken ikincisini de 23-26 Kasım tarihleri arasında yapılacak MÜSİAD Uluslar arası Fuarı oluşturmaktadır. IBF, 55 ülkeden 1550 iş adamının bir araya gelerek ekonomik işbirliği ve ortak yatırım arayışının konuşulduğu büyük buluşmanın adıdır.’’

Çopuroğlu, 23 Kasım Perşembe günü CNR Expo Center’de başlayacak MÜSİAD 11’inci Uluslar arası Fuarının ise yaklaşık 55 ülkeden bin 500’ü aşan yabancı iş adamı ile 2 bin 700 MÜSİAD üyesi iş adamını buluşturacağını bildirdi. Yapılacak iş bağlantılarıyla reel ekonomiye en az 2 milyar dolar katma değer sağlamasını öngördüklerini fuara 85’i yabancı 435 firmanın katılacağını belirten Çopuroğlu, üç salonda 15 farklı sektörün ürünlerini sergileyeceği fuara Kayseri’den de 5 firmanın katılacağını kaydetti.

/ KAYSERİ

21.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  İşsizlik AB’den yüksek

  İşsizlik oranı yüzde 9.1’e indi

  Ekonomiye 2 milyar dolar katma değer

  Elektrikte 2008’de darboğaz yaşanabilir

  Otomotiv ihracatının yarısından fazlası 5 ülkeye

  İhracat 74 milyar dolara dayandı

  Kestane üretiminde dördüncüyüz

  Unakıtan: Tedavide sınırlama yok

  Takım ve otellere maliye takibi

  İSEDAK toplantısı bugün başlıyor

  3 günde 51 lojman satıldı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004