Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Asgarî ücret, AB’ye girişte engel değil

AB ülkelerinde ortak bir asgarî ücret mevzuatı ve ortak bir asgarî ücret uygulaması olmadığı, dolasıyla Türkiye’nin AB’ye girişte asgarî ücret konusuda herhangi bir mevzuat değişikliğine gitme zorunluluğu bulunmadığı bildirildi.


Kalite Kongresinde Türkiye enerjisine övgü

Lozan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.Stephane Garelli, ‘’Liderken yönünüzü kaybederseniz, bunu yönünüzü buluncaya kadar belli etmeyin’’ dedi.

Bütçedeki personel gideri artışı seçimlerle ilgili

Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Kızılot, 2007 yılı bütçesinde personel giderlerindeki art


  AB’den hayvancılığa 145 bin avro destek

Bitlis Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (BDSYB) Başkanı Mürsel Ardıç, Doğu Anadolu Kalkınma Programı’na (DAKP) sundukları ‘’Damızlık Birliği Etkin Saha Çalışması’’ projesinin kabul edildiğini bildirdi.


  Hazine, 2,9 milyar YTL borçlandı

Hazine, dün net 2 milyar 911,6 milyon YTL borçlandı. Hazine’nin düzenlediği ve yeniden ihraç ettiği 5 yıl (1,750 gün) vadeli Yeni Türk Lirası (YTL) cinsinden değişken kupon ödemeli tahvil ihalesinde, dönemsel faiz yüzde 10,86 oldu.


  Sivaslı çileği dünyaya açılıyor

Uşak’ın Sivaslı ilçesi halkının geçim kaynağı haline gelen ve 1970 yılından bu yana üretilen çileğin, dünyaya açılmasına yönelik proje hazırlandı.


  Isparta Belediyesi borçları yapılandırıyor

Isparta Belediyesi kendisine borçlu vatandaşlara, 31 Aralık 2006 gününe kadar müracaat etmeleri halinde yeni kolaylıklar getirecek. Bu ödeme planı içerisinde özellikle esnafa borcuna karşılık ürün takası da tanınıyor.


  Doğu’da petrol aramalarına kış engeli

BATMAN - Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın (TPAO) Siirt’in Pervari ilçesine bağlı Okçular köyündeki ‘’Okçular-1’’ kuyusundaki petrol sondajına, iklim şartları sebebiyle ara verdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004