Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'a teknik direktör olacağım

Beşiktaş Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, ''10 sene sonra 'Beşiktaş'ta bir Deli İbrahim vardı' diye konuşulduğunda herkes beni hatırlar. Ayrıca deli değil 'Akıllı' bir futbolcuyum. Gelecekteki hedeflerim arasında ayrıca Beşiktaş'a teknik direktör olmak da var'' dedi.

Beşiktaş Takımı Kaptanı İbrahim Üzülmez, hedeflerinin her zaman şampiyonluk olduğunu belirterek, ''Bu hedefimizden çok da uzaklaşmadık'' dedi. Kulübün resmi internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' bölümünde taraftarların sorularını cevaplayan İbrahim, takıma zaman verilmesi gerektiğini vurgulayarak, ''Çok kısa bir süre sonra istenilen seviyeye geleceğimizi düşünüyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Son haftalardaki hırsımızdan ben de memnun değilim. Fakat genç bir takımız. Genç arkadaşlarımızın performanslarının üzerine çıkması lazım. Şansızlık da başarısızlıkta çok önemli bir etken oldu. İki oyuncumuzun omuzu çıktı, bir kısmı cezalı duruma düştü'' diye konuştu.

TARAFTAR SEVİNMELİ

İbrahim Üzülmez, kendilerinin taraftarı memnun edecek şekilde daha iyi bir oyun ortaya koymaları gerektiğini, bütün çalışmaları bu yönde sürdürdüklerini dile getirdi. Takımda bulunan Brezilyalı oyuncu Ricardinho hakkındaki soruyu da cevaplayan siyah-beyazlı oyuncu, ''Ricardinho gerçekten çok kaliteli ve yetenekli bir oyuncu. Biz kendisinden çok şey bekliyoruz. Takıma çok faydalı olması lazım'' diye konuştu.

Eski oyuncuları Sergen Yalçın, Ricardinho ve Delgado ile ilgili soruya ise İbrahim, ''Sergen ve Ricardinho çok büyük iki isim. Ben ikisinin arasında bir kıyas yapamam. İkisinin yetenekleri su götürmez bir gerçek. Ricardinho'nun biraz daha takıma katkı yapması gerekli diye düşünüyorum. Delgado konusunda ise biz onun takımın Ronaldinho'su olmasını istiyoruz. Kendisinden beklentiler çok büyük.

İbrahim Üzülmez, siyah-beyazlı taraftarların kendisine yakıştırdığı ''Deli'' lakabının problem olmadığını söyledi. Bu şekilde çağrılmasına alıştığını kaydeden Beşiktaş kaptanı, ''10 sene sonra 'Beşiktaş'ta bir Deli İbrahim vardı' diye konuşulduğunda herkes beni hatırlar. Ayrıca deli değil 'Akıllı' bir futbolcuyum. Gelecekteki hedeflerim arasında ayrıca Beşiktaş'a teknik direktör olmak da var'' diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş ile Bursaspor, bugün 75. kez karşı karşıya gelecek. İnönü Stadında saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. 74 lig maçından 28'ini Beşiktaş, 13'ünü Bursaspor kazanırken, 33 maç da berabere sonuçlandı.

24.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupalı Fener

  G.Saray'ın tükenişi

  İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'a teknik direktör olacağım

  İlhan Mansız dönmek istiyor

  Mehmet'li Jazz rakip tanımıyor

  Efes, Avrupa Ligi rekoru kırdı

  Serhat Akın Anderlech defterini kapattı

  Suçlu yönetimdir!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004