Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Suçlu yönetimdir!

G.Saray'ın Avrupa macerası sona erdi. Geçen yılda benzer akıbet yaşanmıştı. Bu sonucun yegane sorumlusu yönetimdir. Tromsö gibi adı sanı duyulmamış bir takıma geçen yıl elenmek yönetimi akıllandırmamış ki, bu sene de G.Saray' ın aynı kadroyla (M.Topal, Okan, Tolga, İnamoto sıra transferler) hemde Şampiyonlar Liginde mücadele etmesine razı olmuşlardır. Sadece bu olsa iyi. G.Saray'ın iç saha maçlarını 450 bilet uğruna Olimpiyat stadına taşıyıp, en kötü ihtimalle UEFA Kupasına devam etme şansını ortadan kaldırmışlardır.

Bu fatura yönetimindir. Teknik kadro elinden geleni yapıyor. Oyuncular kapasiteleri ölçüsünde mücadele ediyor. Ellerinden gelen bu. Tromsö' ye elenen UEFA şampiyonu G.Saray'da, bir takım değişiklikler gerekmez miydi? Yönetimi buna razı oldu. Çünkü sezon sonu şampiyonluk geldiği için revizyon atlandı. Gerets, "Transfer yapmak için transfer yapmamalıyız. Bizi ileriye doğru taşıyacak oyuncular almılıyız" diyerek bir anlamda yönetimin transferlerini eleştirdi. Devamla şunu da söyledi:" Ben göreve yönetimle beraber devam edip, G.Saray'ı başarıya taşımalıyız. Çünkü oyuncular şampiyonluğa inanıyor". Doğrusu da bu. Artık bu saatten sonra yapacak başka şeyde yok.

G.Saray, Bordeaux'a karşı son derece kötü oynadı. Ancak defansta öyle bireysel hatalar vardı ki, inanılmazdı. Tolga'nın iki hatasından gelen iki gol G.Saray'ı bitirdi. Ayrıca Arda'nın disiplinsiz hareketi G.Saray'ın maçı kaybetmesini pekiştirdi. Arda yaptığı hareketle çaylaklık örneği sergiledi. G.Saray'ın daha önceden Avusturya'nın Sturm Graz'la oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı vardı. Bu maçta Grazlı oyuncular sürekli provakosyana yönelik hareketler yaparak, G.Saray'ı tuzağa düşürdüler. Maçıda üç farklı kazandılar. Bu maçta da Bordeauxlu oyuncular bana o maçı hatırlatan hareketler yaptı. Arda böyle bir hareketin kurbanı oldular. G.Saray bu sezonki Avrupa performansı dibe vurdu. Umarım ki yönetim en azından bu saatten sonra G.Saray'ı toparlama sürecine sokar.

Said OKUR

24.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Avrupalı Fener

  G.Saray'ın tükenişi

  İbrahim Üzülmez: Beşiktaş'a teknik direktör olacağım

  İlhan Mansız dönmek istiyor

  Mehmet'li Jazz rakip tanımıyor

  Efes, Avrupa Ligi rekoru kırdı

  Serhat Akın Anderlech defterini kapattı

  Suçlu yönetimdir!


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004