Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ALEX'TEN BASINA TEPKİ

F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex, bazı haberler nedeniyle Türk spor medyasına eleştirilerde bulundu. Alex, "Takımda kimseyle bir problemim yok. Zaten hayatımda şu ana kadar kimseyle bir problem yaşamadım. Bundan sonra gerçekleri söyleyin ve spor haberciliğini doğru yapın" dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Alex, hakkında yer alan ve gerçeği yansıtmadığını belirttiği bazı haberler nedeniyle Türk spor medyasına eleştirilerde bulundu.Brezilyalı futbolcu, kendisine ait''www.alex10.com.br''de yaptığı açıklamada, spor medyasına ''En azından bundan sonra gerçekleri söyleyin ve spor haberciliğini doğru yapın'' diye seslendi.

KONUŞMADAN YAZIYORLAR

Kendisi hakkında çıkan bazı haberleri ''tam bir saçmalık'' olarak nitelendiren Brezilyalı oyuncu, ''Türkiye'de basının çok doğurgan bir yapısı var. Haberleri öyle veriyorlar, kelimeleri öyle seçiyorlar ki kimse kendini savunma şansı yakalayamıyor. Bir defa bile sormadan sizin ağzınızdan konuşmalar aktarıyorlar'' dedi.

KİMSEYLE PROBLEMİM YOK

Sarı-lacivertli takımda kimseyle bir probleminin olmadığını tekrarlayan Alex, açıklamasında, ''Zaten hayatımda şu ana kadar kimseyle bir problem yaşamadım. Kulüp başkanından, futbolculara, teknik heyetten temizlik çalışanlarına kadar kimseyle bir problemim olmadı. Kulüpte bazıları ile işimle ilgili irtibat halindeyim, kimileriyle dostluk bağlarım var'' şeklinde ifadelere yer verdi.

DOĞRU HABER VERİN

Türkiye'de basının neyi duymak ve görmek istiyorsa onu yazıp çizdiğini savunan Alex, medyayla ilgili düşüncelerine şöyle devam etti: ''Onların yazmasına mukabil ben de buradan kendimi savunmaya devam edeceğim. En azından bundan sonra gerçekleri söyleyin ve spor haberciliğini doğru yapın. Çünkü şimdiye kadar, geyik muhabbetlerinin yapıldığı spor yorum programlarında ve kaynaksız, ucuz dergilerin sayfalarında benimle ilgili (gerçeklerin dışında) ne görmek istiyorlarsa onu söylediler ve onu yazdılar.''

02.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ALEX'TEN BASINA TEPKİ

  Dünyanın 1 numaralı derbisi

  Şahin: Bu işi bana bırakmasınlar

  Ricardinho: zYarış bitmedi

  Ankaraspor'un konuğu Beşiktaş

  Fenerli taraftardan mumlu protesto

  Mirsad ribaunt rekorunu kaçırdı

  Kobe'den Utah'a 52 sayı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004