Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 06 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Biyediç erken gönderildi

Sakaryaspor zor günler geçiriyor. Nejat Biyediç'in istifasının ardından takımı Gençlerbirliği maçına PAF takım antrenörüTimur Şahinel hazırladı. Yönetimin, ilk devrenin bitimine iki maç kala Biyediç'i göndermesi yanlış bir karardı. Yeni teknik adam muhtemelen devre arası alınacak. Biyediç'in takımın başında kalması, oynanacak iki maçta teknik adamsız çıkmaktan daha iyiydi. 60. dakikada Gençlerbirliği'nden Haminu oyundan atılıdıktan sonra, iyi bir teknik adam hamlesi Sakarya'ya maçı kazandırabilirdi. Lig sonunda Sakaryaspor bu puanları dilerim aramaz. Çünkü Gençler eksik kaldıktan sonra Mesut Bakkal Hemen oyundan Isaac'ı alarak, Okan'ı forvette tek bıraktı. Sakaryaspor yarım saat geride bir hatta iki adam boşu boşuna tuttu. Bir fazla oyuncuyla oyunda insiyatif almayı bir türlü beceremedi. Bu da teknik adam eksikliğinden başka bir şey değildi.

Son derece vasat bir lig maçı izledik. Top yere bir türlü inmedi. Bunun sebeplerinden birincisi, Sakaryaspor'un oyunu orta sahada bloke edecek oyuncusunun olmaması ve saha dağılımı beceriksizliğiydi.İkincisi de genç Mustafa'nın Süper Lig tecrübesizliği, Cangele'nin kendibaşına oynama düşüncesi, Murat'ın formsuzluğu Sakarya'nın sahada eksik mücadele etmesinin baş sebebiydi.

Sakaryaspor'un haftaya Rize'deki maçından puan almasının zorluğu düşünülürse, ikinci yarıda ligde kalmak için zor bir mücadelenin içinde olacağı söylenebilir. Yönetim uygun hocayı bulduktan başka, uygun oyuncuları da bulması gerekli. Zira Sakaryaspor'un iki forvet başta olmak üzere bir orta saha bir de defans oyuncusuna ihtiyacı var.

Said OKUR

06.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Galatasaray galibiyetle bitirdi

  Volkan güven vermiyor

  Fatih: Türkiye'ye 4 yıl dönmem

  Engelli sporculara bıçaklı saldırı

  Yusuf: Alex gibi oynasaydım heykelim dikilirdi

  Potada G.Saray'a 2 maç ceza geldi

  Blatter: 6 yerli 5 yabancı oynasın

  F.Bahçe potada CSKA'yı ağırlıyor

  Alkolik Ortega futbolu bıraktı

  Daum'lu Köln kötü başladı

  Biyediç erken gönderildi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004