Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bebek çiftliği mi?

İngiltere’de yayımlanan Daily Mail gazetesi, Arnavut ve Rus mafyasının Yunanistan’ın başşehri Atina’da kurduğu “bebek çiftliklerinde’’, genç kızların doğurduğu bebeklerin İngiltere’de 20.000 sterline satıldığını öne sürdü.


Lübnan’da siyasî kriz çözülemiyor

Lübnan’daki siyasî krizi çözmek için bu ülkede temaslarda bulunan Arap Birliği Genel Sekreteri Amr Musa, bir sonuca ulaşamadıklarını, ancak çabaların

İngiliz Başpiskopos’tan itiraf: Hükümetin Irak politikası Hıristiyanları da tehlikeye atıyor

İngiliz Anglikan Kilisesinin lideri, Canterbury Başpiskoposu Dr. Rowan Williams, hükümeti Irak’ta yanlış politikalar uygulamak ve böylece Orta Doğu’da


  Üst düzey Taliban lideri öldürüldü

ABD ordusu, El Kaide terör örgütü lideri Usame bin Ladin ve Taliban lideri Molla Ömer’e yakın olduğu belirtilen bir Taliban ordu komutanının öldürüldüğünü açıkladı.


  Irak’ta çatışmalar devam ediyor

Irak’ın genellikle sakin olan Samava şehrinde, güvenlik güçleriyle Şiî lideri Mukteda el-Sadr’a bağlı milisler arasında çıkan çatışmalarda 5 kişi öldü, 17 kişi yaralandı.


  BM’nin İran karar tasarısı bugüne kaldı

BM Güvenlik Konseyi dönem başkanı Katar Büyükelçisi Nasır Abdülaziz El-Nasır, İran’ın nükleer programıyla ilgili BM karar tasarısının resmî olarak görüşülüp oylanmasının, bugüne kaldığını bildirdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004