Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kosova için kollar sıvandı

T.C. Kültür Bakanlığı, önümüzdeki yıl Kosova’da bulunan ve Osmanlı döneminden kalan iki camiyi restore ettirecek. Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu Müsteşarı Volkan Türk Vural, Kosova Kültür Bakanı Astrit Haraçija ile biraya gelerek, konu hakkında bilgi verdi.



El san’atları için dernek kurdular

Manisa’da yeni kurulan Plastik San’atlar Derneği’nin başkan ve üyeleri, Belediye Başkanı Bülent Kar’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Dernek üyelerinden Mehmet Demirtaş resim, seramik, heykeltraş, ağaç oymacılığı, Türk el san’atları, çini, hat, ebru ve tezhip gibi kurslar düzenleyeceklerini söyledi.



Şehide mektupta yarışacaklar

Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi, İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencileri arasında “Şehide Mektup” yarışması açtı. Önceki yıllarda ilk ikisi düzenlenen yarışmanın bu yıl 3. sü düzenlenecek ve dereceye giren öğrenciler Eğitim-Bir-Sen İzmir Şubesi tarafından “Kınalı Kuzular” dizisinin setine götürülecek.



İSMEK’ten “Mevlânâ” konulu yarışma

İstanbul Büyükşehir Belediyesi San’at ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK) tarafından “Dünya Mevlânâ Yılı” faaliyetleri kapsamında “Mevlânâ” konulu el san’atları yarışması düzenlendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004