Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Büyüme ücrete yansımadı

DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş tarafından yapılan araştırma, Türkiye’nin son 28 yılda yaklaşık 3 kat büyüdüğünü, reel asgarî ücretin ise büyümeye paralel yükselmediğini ortaya koydu. Araştırmaya göre, asgarî ücretin gerçek değeri 1978 yılındaki seviyesinde. Araştırmada, asgari ücretin, uzun yıllar boyunca yüksek ekonomik büyümeye rağmen gerilediği, asgari ücrette yapılan artışların ise kalıcı olmadığı dile getirildi.


TOBB: Adil bir vergi sistemi kurulsun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kayıt dışına son verilerek adil bir vergi sistemi kurulması gerektiğini belirt

Çağlayan: Erteleme olumlu

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, Sosyal Güvenlik Reformu’nun ertelenmesini çok olumlu bulduklarını belirtirken, ‘’Hükümetin seçimlere


  ATO: İndirim kandırmaca

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, indirim kampanyalarında ölçünün kaçtığını ve tüketicinin “indirim’’ adı altında kandırıldığını belirterek, “İndirim günleri sindirim günlerine döndü, maalesef bazı mağazalar indirim değil bindirim yapıyorlar’’ dedi.


  İstanbul'da Kuyumcukent açıldı

Kuyumcu sanatkarlarını tek çatı altında toplayacak olan Yenibosna’daki Kuyumcukent, dün gerçekleştirilen bir törenle hizmete açıldı.


  Şikâyetlerin yüzde 80’i ‘cep’ten

Eskişehir’de iki haftada bir toplanan İl Hakem Heyeti, tüketici şikâyetlerinin yüzde 80’inin cep telefonlarından olduğunu bildirdiler.


  Kemal Derviş: ‘Gelir dağılımında adaletsizlik var’

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Başkanı Kemal Derviş, dünya çapında gelir dağılımı bozukluğunun giderek derinleşmekte olduğunu vurguladı.


  Turist sayısı 1 milyon azaldı

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Volkan Şimşek, geçen yıla göre bu yıl Türkiye’ye gelen turist sayısında bir milyon azalma olduğunu söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004