Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Doğan: Peşinden koşmam

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, mektup göndererek futbolu bıraktığını bildiren Polonyalı futbolcu Szymkowiak'ı kazanmak için çok uğraştığını belirterek, "Trabzonspor'da oynamak istemiyorum diyen futbolcunun peşinden koşacak halim yok" diye rest çekti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 'Trabzonspor'da oynamak istemiyorum' diyen oyuncunun peşinden koşacak hallerinin olmadığını söyledi. Doğan, bordo-mavili kulübe mektup göndererek futbolu bıraktığını bildiren Szymkowiak'ı kazanmak için çok uğraştıklarını belirterek, ''Tabii sezona çok şansız başladı. Milli takım kampında da yer almasından dolayı futbola hiç ara veremedi ve dinlenme imkanı bulamadı. Fiziksel ve psikolojik olarak istediğimiz seviyeye gelemedi. Zaman zaman kendisiyle iyi diyaloglar kurduk. Düşüncelerimi kendisine anlattık. Ailevi sebepleri de vardı. Gitmek istediğini zaman zaman bize söylüyordu. Kalitesini bildiğimiz için kafasından bunların sileceğini düşündük ama olmadı'' dedi.

Polonyalı oyuncunun dizinde de sakatlık problemi olduğunu dile getiren Doğan, ''Kulüp doktorunu önceki gün İstanbul'a gönderdik ama son anda doktorumuza telefon açıp gelemeyeceğini söylemiş. Trabzonspor büyük kulüptür. Kulübümüz bu durumda haklarını da koruyacaktır. Artık bu durum onun sorunudur.'Trabzonspor'da oynamak istemiyorum' diyen oyuncunun da peşinden koşacak halimiz yoktur'' diye konuştu.Transfer döneminin henüz resmen başlamadığını ifade eden Doğan, şunları söyledi:

''Biz buraya gelirken, yönetimin transfer konusunda büyük çabası vardı. Ancak lig arasında transfer yapmak zordur. Hiçbir kulüp kaliteli oyuncusunu bırakmak istemiyor. Yönetimle yapmış olduğumuz toplantıda 3-4 alternatifli oyuncu isimi verdim. Bırakılmayan oyuncuyu transfer etmek zordur. Yöneticilerimizle her gün telefonla görüşüyoruz, onların da bu konuda büyük çaba içerisinde olduğunu biliyorum, takviye yapmayı onlarda istiyorlar. Defansif anlamda çok zaaflarımız oldu. Özellik bu bölgeye transfer yapmamız gerekiyor. Birkaç transfer yapılacağı sözünü aldım. Ama alamazsalar da yapacak bir şey yok.''

Doğan, Trabzonspor olarak ilk yarıda hedeflerini yakalayamadıklarını belirterek, şöyle devam etti: ''Tabii bu durum hem bizleri hem de camiamızı üzmüştür. Bunun bilincindeyiz. İkinci yarıda farklı bir Trabzonspor, sahada olacak. İkinci yarıdaki hedefimiz yukarıları zorlamak olacaktır. Matematiksel olarak da hiçbir iddiamızı kaybettik demiyoruz. Kupada da iddialıyız. İkinci yarı bizlere inananları mahcup etmeyeceğiz. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Büyük kulüplerde zaman zaman böyle inişli grafikler olur ama Trabzonspor'un biraz fazla oldu. İlk yarıda defans anlamında büyük hatalar yaptık. Tüm bunlar bize pahalıya mal oldu. Eksiklerimizi giderip ikinci yarı iyi olacağız.''

31.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DEMİRÖREN TEK ADAY

  Doğan: Peşinden koşmam

  "Rico Paşa" lakabı çok hoşuma gitti

  Yıldırım'dan umutlu mesaj

  Bursa'da en güzel gol Sinan'dan geldi

  Hertha, Yıldıray'ı gözden çıkardı

  Reinaldo Vestel'de ilk idmana çıktı

  Bryant'ın 58 sayısı Lakers'a yetmedi

  Hidayet'li Magic yine yenildi


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004