Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

VARDAR: TİGANA KALIYOR

Beşiktaş Kulübü Futbol Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Gençlerbirliği maçı sonrası yaptığı açıklamalarla tepki çeken teknik direktör Jean Tigana konusunun kapandığını ve sezon sonuna kadar Fransız çalıştırıcının takımın başında olduğunu söyledi.

Vardar, Beşiktaş’ın şu anda en çok ihtiyaç duyduğu şeyin birlik, beraberlik olduğunu belirterek, ‘’Tigana özür dileyerek, yanlış anlaşıldığını bildirdi. Beşiktaş için şu an konu kapanmıştır. Başkanımız Yıldırım Demirören ile ikinci başkanımız Murat Aksu’nun düşüncesi de Tigana ile sezon sonuna kadar devam etmek yönünde’’ dedi.

Tigana’nın altyapıdan gelen 8 oyuncuyu antrenmanlara çıkardığını kaydeden Sinan Vardar, ‘’Fransız çalıştırıcı son yıllarda altyapıya önem veren bir teknik adam olma özelliğini taşıyor. Bu yönlerini takdir ediyorum. Ancak benim idealim altyapıdan gelen en az 2-3 oyuncunun (A) takımda oynaması’’ diye konuştu.

Jean Tigana’nın gelecek sezonki kaderinin ikinci yarıda alınacak sonuçlara bağlı olduğunu ifade eden yönetici Vardar, şunları söyledi: ‘’Türk futbolu her zaman günlük yaşıyor. Tigana’nın hedeflerde ne kadar başarılı olduğuna da yeni yönetim kurulu karar verir. Benim idealim bir teknik adamla 3 yıl çalışmak yönünde. Ancak Tigana’nın gitmesi halinde ben yerli teknik adamdan yanayım. Bunun kim olacağına başkan ve yeni yönetim kurulu karar verir. Tigana’nın takımdan ayrılması halinde Mustafa Denizli, Samet Aybaba, Ertuğrul Sağlam ve Ziya Doğan takımın başında olabilir.’’

RICARDINHO’DA DOĞRU YAPTI

Brezilyalı oyuncu Ricardinho’nun ilk haftalarda Tigana tarafından yedek bırakılmasının da doğru olduğunu vurgulayan Sinan Vardar, ‘’Ricardinho geldiğinde hazır değildi. Böyle oyuncuları kim oynatmak istemez ki? Bu konuda Tigana doğruyu yaptı. Brezilyalı oyuncu gelmeden önce 3 ay antrenman yapmamıştı. Tigana kendisini hazır hale getirdi ve daha sonra oynattı. Biz aynı sıkıntıyı Ailton’da yaşadık. Rıza Çalımbay da başlarda kendisini oynatmak istemedi. Ama büyük baskı sonrası Ailton gelir gelmez oynatılmak zorunda kalındı. Ondan sonra hem Rıza Çalımbay istifa etti, hem de Ailton takımdan ayrıldı’’ diye konuştu.

02.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  VARDAR: TİGANA KALIYOR

  Cimbom’u Ümit Karan ve İliç taşıdı

  Serhat Akın’dan dönüş sinyali

  Gurbetçiler yeni yıldan ümitli


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004