Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Bu yolu ben seçtim

Irak’ın Cumartesi şafak vakti idam edilen devrik lideri Saddam Hüseyin’in, infazından önceki son dakikalarında, cellatlarıyla ve idamı izleyenlerle tartıştığı ortaya çıktı.Burada getirildiği odada yargıç Münir Haddad, Saddam’a cezasını yüksek sesle tebliğ ederken Saddam Hüseyin de bağırarak, “Yaşasın halk, yaşasın cihad, yaşasın millet, kahrolsun İranlılar, kahrolsun Amerikalılar” diye bağırdı.


Peretz: Müzakereler gizli yapılacak

İsrail Savunma Bakanı Amir Peretz, Haziran ayında Gazze Şeridi’nde Filistinli gruplarca kaçırılan İsrail askeri ile Filistinli mahkumların değiş toku

Bush, 2007’de akıllı davranacak

ABD Başkanı George W. Bush, yayımladığı yeni yıl mesajında, ABD’nin 2007’de terörizme karşı savaşacağını ve “özgür ve birleşmiş bir Irak” için çalışac


  BM’de yeni atamalar

BM’nin yeni yılda göreve başlayacak olan yeni genel sekreteri Ban Ki-Moon, Hindistan’ın eski BM Daimi Temsilcisi Vijay Nambiar’ı yardımcısı olarak atadı.


  İdama karşılar, ama...

BM Genel Sekreteri Kofi Annan’ın Irak Özel Temsilcisi Eşref Gazi, Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin’in idam edilmesiyle ilgili olarak, BM’nin ölüm cezasına karşı olduğunu, ancak Hüseyin davasında adalet isteğini anladığını belirtti.


  K. Kore’de yılın zaferi: Nükleer deneme

Kuzey Kore, 2006’da gerçekleştirdiği ilk nükleer silah denemesini “yılın büyük zaferi” olarak nitelendirdi.


  Tayland’da cami bombalandı: 1 yaralı

Tayland’ın başşehri Bangkok’ta yeni yıl öncesi düzenlenen bombalı saldırılardan sonra dün sabah, ülkenin kuzeyindeki Chiang Mai şehrinde bir camiye, benzer bir saldırı düzenlendi.


  Talat: Almanya’nın izolasyonları kaldırmasını bekliyoruz

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, “Yeni AB dönem başkanı Almanya’dan beklentimiz, izolasyonların kaldırılmasıdır. Çünkü izolasyonların mantığı kalmamıştır” dedi.


  İskeçe Müftülüğüne Ahmet Mete seçildi

Batı Trakya’da 9 Eylül 2006 tarihinde vefat eden İskeçe seçilmiş Müftüsü Mehmet Emin Aga’nın yerine İskeçeli ilahiyatçı Ahmet Mete seçildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004