Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 02 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Cimbom’u Ümit Karan ve İliç taşıdı

Sezonun ilk yarısında Galatasaray’ı Ümit Karan ile Sasa Ilic taşırken, bu iki oyuncu takımın toplam attığı 51 golün yüzde 45.09’unu (23) filelere gönderdi.

Sarı-kırmızılı ekipte, sadace Ümit ve Ilic gol yollarında etkili olurken, Hakan Şükür, Necati ile Hasan Kabze sakatlıklar ve zaman zaman yedek kalmalarından dolayı kendilerinden bekleneni veremedi.

Turkcell Süper Lig, Avrupa Kupası ve Fortis Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda toplam 51 gol atan ‘’Cim bom’’da, forvet oyuncularından Ümit 12, Ilic 11 gole imza atarken, Hakan 4, Hasan Kabze ve Necati de 3’er golde kaldılar. Ümit, ligde 8, Şampiyonlar Ligi’nde 2 ve Fortis Türkiye Kupası’nda da 2 gol kaydetti ve toplam 12 golle sarı-kırmızılıların en golcü futbolcusu oldu. Bu sezon büyük bir çıkış yakalayan Ilic ise, ligde 8, Avrupa’da da 3 gol atarak 11 gole ulaştı.

G. Saray'ın forvet oyuncuları

toplam 33 gol attı

Sarı-kırmızılılarda, Süper Lig, Avrupa Kupası ve Fortis Türkiye Kupası’nda toplam 30 resmi maçta forvet oyuncuları 33 gol atarken, diğerleri 16 gol kaydetti. Orta sahada forma giyen ‘’Yükselen yıldız’’ Arda 5 gol atarken, savunmada oynayan futbolculardan sadece Cihan ve Tomas golle buluşabildi. Galatasaray’ın ilk yarıda attığı gollerden ikisi ise Antalyasporlu Şenol ile Sakaryasporlu Erdinç’in kendi kalelerine attığı gollerden geldi.

02.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  VARDAR: TİGANA KALIYOR

  Cimbom’u Ümit Karan ve İliç taşıdı

  Serhat Akın’dan dönüş sinyali

  Gurbetçiler yeni yıldan ümitli


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004