Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 08 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Çiftçinin kar sevinci

Gaziantep Ziraat Odası Başkanı Zihni Kepkep, akarsular ve yeraltı su kaynakları bakımından karın, son derece yararlı olduğunu belirterek, "Özellikle yüksek kesimlerdeki kar, havaların ısınması ile birlikte yavaş yavaş eriyerek, akarsuları ve yer altı su kaynaklarını besleyecektir’’ dedi.


İşverene mektuplu uyarı

Maliye, çalışanların bu yıl son kez verdikleri fiş ve faturaların doğruluğunun incelenmesi için 25’den fazla işçi çalıştıran işyerlerine mektup gönder

Babacan:Ne yaptığımızı iyi biliyoruz

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, ‘’Biz hükümet olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve iş dünyasının bilmediği şeyleri biliyoruz’’ dedi.


  Hububat fiyatları son 10 yılın zirvesinde

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) ‘Gıda Durumu’ raporuna göre, hububat fiyatları son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.


  Çiftçiye gübre ve mazot desteği

Devlet, çiftçiye dekar başına 1,8 ile 5,4 YTL arasında mazot desteği, 1,43 ile 3 YTL arasında da kimyevi gübre desteği verecek.


  Otomotivde yerli malı kullanın çağrısı

Ege Otomotiv Derneği Genel Sekreteri Kasım Gündüz, cari açığın ekonomi üzerinde meydana getirdiği olumsuzluğun ortadan kaldırılması için yerli malı kullanımına özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, otomotiv yan sanayi ürünlerinde de başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere tüm alıcılara yerli ürünleri tercih etmeleri çağrısında bulundu.


  Mobilyacılar zirve hazırlığında

İzmir Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa Kara, 18. Modeko İzmir Mobilya Fuarının sektörün zirvesi niteliğinde olacağını belirtti.


  İran'dan doğalgaz akmaya başladı

İran’dan dün sabahtan itibaren doğal gaz akışının yeniden başladığı öğrenildi. İran öğle saatlerine kadar yaklaşık 3.5 milyon metreküp gaz verdi.


  Güneye ulaşım süresi kısalacak

‘’Ölüm yolu’’ olarak tanımlanan Pozantı-Ulukışla arasında, ödenek sorunu olmaması durumunda 2008 sonunda bitmesi planlanan otoyol, Adana-Ankara, Adana-Niğde arasını yaklaşık bir saat kısaltacak


  “Çikita” muza rakip

Türkiye’de ‘’Çikita’’ adı altında satılan ve yerli üreticinin en büyük sorunu olarak gördüğü ithal muz tüketiminin, ‘’azman ve şimşek’’ adı altında geliştirilen yeni türlerle önlenmesi hedefleniyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004