Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Reformlardan taviz yok

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, “AB’nin 11 Aralık kararının Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu reformları yerine getirme kararlılığında en ufak bir sarsıntıya yol açmadığını” bildirdi.


Herkes kendi evinin içine bakmalı

DYP İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen “Şehirlerde güvenlik problemleri ve çözümleri” başlıklı panelde konuşan Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ç

Türkiye'nin üyeliği AB'nin iç sorunu

ABD’nin Avrupa Birliği Büyükelçisi C. Boyden Gray, Türkiye-AB sürecinde ABD’nin, üye ülkeler nezdinde aktif lobi faaliyetinde bulunmadığını belirterek


  Din dersinde Atatürkçülük

Yeni müfredata göre, ilköğretim okullarında Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi dersi işlenirken Atatürkçülük ile ilgili konular üzerinde de durulacak. Atatürk’ün din ve vicdan ile düşünce hürriyetleri ve diğer dinlere, örf-âdetlere hoşgörülü olma, İslam dini konularındaki görüşleri açıklanacak. Laiklik esasları ve Atatürk’ün bu konudaki görüşleri örneklerle anlatılacak.


  O uçağa nasıl izin verildi?

Bağdat’ta havaalanına inişi sırasında düşen kargo uçağında bulunan Mersinli makine mühendisi Sebahattin Kesten’in kardeşi Adil Kesten, ağabeyinin ölümünden yetkilileri sorumlu tuttu.


  Ulaştırma Bakanlığı Irak’a teknik ekip gönderdi

Ulaştırma Bakanlığı, Türk işçilerinin bulunduğu uçağın Bağdat’ta düştüğü kaza ile ilgili incelemelerde bulunmak üzere Irak’a 3 kişilik teknik ekip gönderdi.


  Kömür ocağında grizu patlaması: 1 ölü, 6 yaralı

Zonguldak-Ankara kara yolu üzerindeki Elvanpazarcık beldesinde, özel kömür ocağında meydana gelen grizu patlamasında 1 işçi öldü, 6 işçi yaralandı.


  Güneydoğuya “proje” çağrısı

Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB) Genel Müdürü Abdulmenaf Şeker, AB’nin halkların buluşması kardeş belediyecilik kullanım kılavuzunu İngilizce’den Türkçe’ye çevirdi.


  Aksu: Belediyeler sığınma evi yapmalı

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, töre ve namus cinayetleri ile kadın ve çocuğa yönelik şiddetin önlenmesine ilişkin tedbirler kapsamında sığınma evi bulunmayan belediyelerden ivedilikle kadın ve çocuk sığınma evleri açmasını istedi.


  Başkanlar Samandıra’da toplantı

İstanbul Anadolu Yakası Belediye Başkanları Koordinasyon toplantılarının 62.’si, Samandıra Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


  Eczacılar meydanda haklarını arayacak

İlaç ve eczacılık alanındaki belirsizliklerden sıkıntı yaşayan eczacılar, 14 Ocak Pazar günü Kadıköy Meydanı’nda gerçekleştirecekleri bir mitingle sorunlarına dikkat çekmeye hazırlanıyor.


  Sibirya soğukları devam ediyor

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; önceki gece Erzurum ve Ağrı’da en düşük hava sıcaklığı eksi 24 derece olarak ölçüldü.


  Namaz sırasında cepler çalmayacak

Günümüzde yediden yetmişe herkesin cebine giren cep telefonlarının, camilerde namaz sırasında çalmasını önlemek amacıyla geliştirilen cihaz, birçok camide kullanılmaya başlandı.


  112 gereksiz meşgul ediliyor

Batman 112 Acil Servis sorumlu doktoru Serkan Bayram, sabit telefonlar ve cep telefonlarıyla yapılan 112 Acil Servis aramalarının ücretsiz olduğunu, bu sebeple sürekli ilgisiz gerekçelerle arandıklarını söyledi.


  Kavurmadan zehirlendiler

Antalya’nın Alanya ilçesinde kavrulmuş kurban eti yiyen dört kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004