Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

‘Deri’ciler hedef büyüttü

ABD’de ilk kez düzenlenen ‘’Türk Ayakkabı ve Deri Giyim Fuarı’’ New York’ta başladı. Türk deri ve deri mamulleri ile ayakkabı üretici firmaları, Manhattan’da Grand Hyatt Otel’de 3 gün boyunca Amerikan ithalatçı firmalarıyla iş yapabilme imkanı bulacak. Fuara, 5’i ayakkabı, 30’u deri mamulleri firması olmak üzere toplam 35 Türk firması katılıyor.


Enerjiyi israf etme lüksümüz yok

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci, Türkiye’de tüketilen enerjinin her yıl yaklaşık yüzde 30’luk bölümünün israf edildiği

Kayıt dışı en önemli dert

Ankara Organize Tekstil Sanayi Sitesi (ANTEKS) Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Kayıhan, kayıt dışı ekonominin, çalışma hayatının olduğu kadar tekstil


  Otobüs işletmeleri rekabetten şikâyetçi

Ankara Otobüs İşletmecileri ve Acenteleri Derneği Başkanı Mehmet Çelik, hava ve deniz taşımacılığı yapan firmalara ÖTV indirimi uygulandığını belirterek, otobüs firmalarının devletten hiçbir destek almadan ayakta durmaya çalıştıklarını söyledi.


  Tarım kan kaybediyor

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Faruk Demir, tarlanın, bilgi ve teknoloji ile buluşturulmasına yönelik bir politika seçiminin ufukta görünmediğini belirtti.


  Türkiye Finans’a 50 milyon Euro Murabaha Sendikasyonu

Katılım Bankacılığının öncü kuruluşlarından Türkiye Finans, Deutsche Bank AG ile 50 milyon Euro’luk Murabaha Sendikasyonu anlaşmasına imza attı.


  Fişleri muhafaza edin

Fiş ve fatura doldurma zahmetini ortadan kaldıracak gelir vergisi kanun tasarısının henüz yasalaşmadığı hatırlatılarak, fatura ve fişlerin alımının sürdürülerek muhafaza edilmesi konusunda duyarlı olunması istendi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004